Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@maxmin Olmadı hocam. Yedeğe koymuşlar lakin olmaz. Nasip değilmiş diyorum ama gerçekten üzücü. Benim KPSS' de 3 yıldır derecelerim var, istesem her sınava başvuru yapardım lakin sadece istediğim Kurumlara başvuru yaptım hiç kimsenin hakkına girmemek için, Kamu İhale gerçekten istediğim bir Kurumdu şunu da söyleyeyim severek çalışacağım bir kurumdu.
Her neyse yine olmadı. Ben bu A grubunu bırakıyorum. Hepinize yollarınızda başarılar, devletin üst kadroları sizlere emanet hep başarılı olun inşallah.
-
@murky hocam sağlık olsun, hayatta kazanmak da var kaybetmek de. Ama senin burayı nasıl istediğin belli; 15 kişilik daha alım olacağı bilgisini @paretowilfredo daha bugün paylaştı. Bu olmadı o olur, onda alırlar mülakatta, vazgeçme derim ben.
-
@murky kardeşim sana sıra geleceğini düşünüyorum sabırla bekle.
-
Dostlar haftaya sorusturalim diyorduk sonuclar geldi. Hepinizin hakkinda hayirlisi olsun. Yeni alim duyurduk biliyorsunuz. Insallah en kisa zamanda gelir yeni alim. Kazanamayan dostlara yeniden imkan olur.
-
@genclerbirlikli Sağolun hocam iyi niyetli temennileriniz için.
@sınavuzmanyrd İmkansız hocam İlk sıradaki kardeşim de çok istedi inşallah gelecek ona sıra ki kendim kadar isterim. Diğer arkadaş için de umut var lakin 2 kişi VMY sınavını kazanmış her 2'si de tercih etmese de 1'i elbet VMY' i tercih edebilir diye düşünüyorum.
Her neyse, bilmem forumu takip ederler mi ama ben Kamu İhale İnsan Kaynaklarında telefonlara bakan sevgili arkadaşlardan haklarını helal etmesini diliyorum, cidden onları zannederim en çok ben yordum
-
Bir de sonuçlar açıklandıktan sonra telefonumu kırdım. Sonuçların etkisi geçti lakin telefonu karmamın etkisi devam ediyor, siz siz olun sınavı kaybedince telefonu kırmayın
-
@murky ben de çok istediğim bir kurumun mulakatindan elendim ve onun dışında bir sınava da basvurmamistim .sonuç elendim ve şimdi sizde de aynı durumu görünce anladım ki "Bu kurumlar bizim onlara verdiğimiz değeri ve saygıyı bize göstermiyorlar.'
-
kazanan arkadaşlar kyk müfettişliği mülakatına gelmez sanırım . kazanamayanlara Allah sabır versin .
-
@murky dostum üzüldüm senin adina . Bu kadar yaklasmisken istediginin olmamasi insani cok üzüyo biliyorum. Biraz zaman gecsin daha saglikli karar verirsin diye düşünüyorum. Biz de spk dan elendigimizde cok uzulduk, burdan gitmek istedik ama zamanla hayirlisi değilmiş diye atlattik. Az daha sabret insallah emeklerinin karsiligini alacaksin. Benim de 3yillik emeğim var her olumsuz sonucta birakmak istiyorum süreci ama oyle kolay birakamiyorum. Her yeni müfettişlik ilanina içim gidiyo tekrar başliyorum. Baska istedigin kurum var mi bilmiyorum, varsa ona calismakla motive olabilirsin . yoksa da kik ilani yeniden geliyomus tekrar kazanip onlara ne kadar istediğini göster derim.
Hak edenlerin, en kisa zamanda hak ettigi yerde olmasi dilegimle.... -
Arkadaslar inş yedekler için ellerinden geleni yapan arkadaslarımız olur.
-
Hepinize çok teşekkür ederim. Hepimiz aynı gemideyiz ve bu gemideki herkesin nihai hedefi "devlete hizmet". Eminim benim gibi diğer bir çok arkadaşın da mesleği var, bizim tek istediğimiz bu Devlete daha iyi konumlarda hizmet etmek, sınavın başında da hep "olursa da hayırlısı buymuş, olmazsa da hayırlısı buymuş." diyeceğim demiştim. Hayırlısı buymuş diyorum lakin cidden telefonumu kırmasaydım iyiydi Diğer yandan Kamu İhale Kurumu komisyonundan bir kişi dahi bu forumu takip ediyorsa belirtmek isterim ki bu sınavı hak etmiştim, hem yazılı sınavıyla hem de sözlü sınavıyla, gerçi biliyorsunuzdur elbette Sevgi ve selamlar hepinize.
-
Kazananlar kyk müfettişligi mülakatına girecek mi acaba
-
Bu kurum soruşturma yapıp mı sonuçlandırdı sayın dostlar ?
-
@isildur Kuvvetle muhtemel öyle hocam, sonuç açıklanmadan önce fazlasıyla neden geciktiğine dahil soruşturdum ve önem verilebilecek kaynaklardan sebebinin "güvenlik soruşturması" olduğunu öğrendim.
-
@iibfli_keynes kaç kişi var kazanan baktiniz mi kyk listede olanlardan
-
@murky Resmi soruşturmayı belge almadan yapabiliyorlar mı kı hocam?
-
Şurada yazılanları okudum da @murky e üzüldüm. Nedeniyse haketmesine rağmen bu mülakatı geçememiş. Ayrıca inanılmaz şekilde bu kurumu istediğini de gördüm. Bende bu duyguları yaşadım ama asla pes etmedim sende pes etme hocam. Hayırlısıyla bir sonraki sınavı kazanır kuruma atanırsın. Ancak pes ederek kazanamazsın.
-
Kazananları tebrik ederiz, kaybeden arkadaşlarıma dünün bugünden farklı olmadığını ve yola devam etmek gerektiğini bilmelerini istiyorum. Kazanılmış bir şey olmadığı gibi, henüz kaybedilmiş bir şeyde yok.
-
@murky vmy kazananlardan birisini guy'dan digerini disardan taniyorum. ikisi de kiki sececek dostum. ama bir sonraki sinava ben de hazirlanacagm. umidimizi kaybetmeden devam..
-
@antimülakat hocam bu kurumu öven birçok mesajınızı okudum. Hazır yeni ilan geleceğine dair duyum da varken bildiklerinizi anlatır mısınız ne gibi artıları olan bir kurum?