Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@murky, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
@gazi3 Hocam çaktırma ben de sabahtan akşama kadar giriyorum da umut kalmadı Arkadaşlara 1 haftada açıklanıyor demiştim, şu an "kaybettin de daha bekliyorum diyorsun di mi?" diyorlar
Al benden de o kadar hocam bana da öyle diyorlar biraz daha devam edicez böyle sanırım
-
@gazi3 Hocam sence cidden açıklanacak mı bu sınav ya? Beni arayıp "beyefendi sınavı açıklamama kararı aldık." diyecekler gibi geliyor O değil de Kurumdaki arkadaşları da o kadar çok aradım ki, gerçi artık arama bırakmakla beraber kazanamazsam "yazık la kimin çocuğuysa" demeleri muhtemel
-
@murky aman hocam karartmayalım o kadar enseyi acıklansın da kurtulalım bu dertten
-
@gazi3 Hocam inşallah kazanırsın. Senin de ne kadar çok istediğinin farkındayım, hayırlısı.
-
@murky sağolasın hocam hayırlısı olsun en çok hak eden kazanır insallah
-
Kamu İhale Kurumu seni spesifik olarak çok istedim umarım karşılıklı olur bu duygular Malum çalışan insan hafta sonlarını çok sever. Cuma günleri sınav açıklanmadığı zaman hafta sonu bitsin hafta içi olsun en azından açıklanma ihtimali olsun modundayım şu anda. Zannederim bu süreçte rüyamda 6 kez daha mülakata girdim, listeye girdim, çıktım neler neler.
Bugün bitsin artık lütfen.
-
@murky hocam başlık üste çıkınca kalp atışları değişiyor etmeyin eylemeyin :)) şaka bir yana umarım bugün şu durum gerçekten çok isteyip hak eden için güzel son bulur.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
Günaydın arkadaşlar bir duyum alan bir bilgisi olan yok mudur? Sınavlara girip çıkmaktan yılmış tayfa için bir de bekleme belirsizlik eklenince hepten çekilmez oluyor bu durum
-
@robinson1 Detaylı bir güvelik soruşturması durumu söz konusu hocam, şahsen ben beklemeyi bıraktım tevekkül edip beklemek en hayırlısı.
-
Arkadaslar sorusturmasına başlanılan baska arkadaslar varmı bazı arkadasların ikametgahlarına polis gittiğini duydum
-
@kukuleta bize gelen giden yok hocam
-
@kukuleta bana da henüz gelen olmadı hocam
-
Mülakata 42 kişi kaldı, 2 kişi iibf grubundan 1 kişi de hukuk grubundan mülakata girmedi yani toplam 39 kişi mülakata girdi, toplamda 10 kişi alınacak.
Sınav sonrası sürece bir bakalım;
-Yönetmeliğe göre 3 gün içerisinde açıklanması gerekiyor,
-Mülakat sırasında oldukça kesin bir dille haftaya açıklanacak denildi, bugün itibariyle 34 gün oldu. Kaymakamlık mülakatına 400'ün üzerinde kişi girdi 100 kişi alındı ve 2 aylık bir süreçte güvenlik soruşturması dahil süreç tamamlandı. Şimdi 10 kişilik bir alımda 34 günlük süreçte açıklanmama sebebi güvenlik soruşturması öyle mi?Bu süreç fazla sıkıcı ve ciddiyetsiz bir hal almış durumda.
-
http:// www. ihale. gov. tr /ntcss/images/hedefBanner.png "Şikayet sonuçlandırma bilgi-belge isteme dahil hedef 20 gün" denilmiş anasayfada, buna bence artık mülakat sonuçlarını açıklamayı da ekleyelim.
-
Elbette hayırlısı olsun lakin cidden yıldım.
-
Arkadaslar kurumu arayıp soran oldu mu acaba
-
-Hanımefendi iyi günler bu mülakat sonuçları hakkında bir gelişme var mı acaba?
-- (gülümser, nitekim 50. arayışım) maalesef beyefendi.-Ya cidden çok uzadı 40 gün olacak neredeyse, neden bu kadar uzadı güvenlik soruşturması falan mı yapılıyor.
--Hayır, sonuçlar açıklanmadan güvenlik soruşturması olmaz. Çalışmalar devam ediyor, netilendirilemedi bir türlü biz de bu kadar uzayacağını beklemiyorduk.-Güvenlik soruşturması da yoksa yazık yahu bize, neyi bekliyoruz?
--(Gülümseyerek) Haklısınız ama maalesef yapacak bir şey yok.-(Ezilip büzülerek) Bu hafta için bir ihtimal var mı acaba?
--(Yine gülümseyerek) Ümit ediyoruz ama gerçekten size verebileceğim bir bilgi yok.Peki teşekkürler.
-
@murky peki teşekkürler
-
Bizim sınavı unutmuş olabilirler mi? Forumda bu sınavla ilgilenen mi çok az yoksa geri plandan mı bir takip söz konusu.
-
Ben artık açıklanmaması için hiçbir sebep göremiyorum. Sayı bu kadar azken bu yapılan kendi adıma gerçekten zulüm, lütfen artık neticelensin.