Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
İyi haftalar herkese. Umarım bugün sonuclanır bu merak biter
-
@gazi3 baskan acikmasa bile siz yakinda aciklayacaksiniz galiba hocam
-
@magduriibfli ahaha zaman geçmiyor hocam meraktan foruma sarıyorum
-
@gazi3 kaymakamlik kazanan var mi acaba kik listesinden
-
@magduriibfli ben 1 kişi görmüştüm ama 2 kişi varmış sanırım öyle yazmıslardı arkadaslar
-
Yok arkadaş bildiğin umutsuzluğa düştüm artık hiç açıklanmayacak gibi geliyor.
-
Daha önceki alımlarda yedek liste olmamış dediler ama verilen ilan da yedek listenin olacagı yazıyo 8 asıl 4 yedek olcak o zaman?
-
@ecinar ilanda yazıyor ama yedek liste olacağı kesin değilmiş hocam komisyon karar vericek demişler
-
@ecinar Son sınavda yedek liste yoktu.
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
@aday-memur hocam çağrı yaptığınız şekilde duyarlı insanların ibfde bulunduğunu düşünmüyorum yani boşuna yazıyorsunuz ve tüm konuları hoplatıyorsunuz , ayrıca liste açıklanmış gsb de bu saatten sonra feragat olmaz diye biliyorum
-
@maxmin dostum açıklanan geçici liste. İibf ye böyle diye diye bu hale gelmedik mi sence de? Neyse şu an bunları tartışmak yersiz
Gayret bizden takdir allahtan -
@aday-memur sgk müf. listesinde bile vmy yi kazanmış (hatta %5ten de kazanan) isimler gördüm. Çok yüksek ihtimal sınava gitmeyecekler. Ama çekme zahmetinde bulunmamışlar. Gerçekten anlamıyorum bu insanları.
-
@füreya Allah’ın da sorumsuzlar İçin illa ki bir hesabı olacaktır üstad.
Biz niyetimizi halis tutalım ötesi nasip.. -
Yeni duyuru gelince sevinmek "Kamu İhale Genel Tebliğinde Yapılan Değişikliğe İlişkin Duyuru" dan sıkılmış
-
@murky anlık heyecan yarattılar iyi oldu ama hep aynı duyuruyu görmekten sıkılmıştık
-
@gazi3 Hocam zaten ben umudu kestim yeni duyuruları takip ediyorum artık Yeni duyuru beni pek ilgilendirmiyor ama olsun Gib'in sitesini inceledim biraz da
-
@murky ben hala umudumu kesemedim hocam ısrarla giriyorum siteye
-
@gazi3 Hocam çaktırma ben de sabahtan akşama kadar giriyorum da umut kalmadı Arkadaşlara 1 haftada açıklanıyor demiştim, şu an "kaybettin de daha bekliyorum diyorsun di mi?" diyorlar
-
Şu "Kamu İhale Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi"ni beri kaldırın da az biraz heyecan yapalım o 3 gün yeter