Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
-
@MaxMin gsb ve kyk gibi yerleri arayarak sürekli e devlet onayi cikti israr edersek bi kazanim olacagina inaniyorum
-
Bu resmi onay muhabbeti gerçekten külfet olmaya başladı. Diplomaların aslı şekilde olduğuna yönelik bir veri tabanı oluşturulmalı. Tıpkı mernis adres doğrulama sistemi gibi. Bu sayede hem mağduriyetin önüne geçilmiş olur hem de noterleri ceplerine gereksiz katkı sona erer.
-
@antimülakat e devletten alinan kabul edilse sorun kalmaz da kurumlara bunu anlatmak gerek ugras dur
-
Sgk sınavlarında sosyal güvenlik il/ilçe müdürlerinin onayladıkları geçerli sayılıyordu. Diğer kurumlar en azından bu yolu da kullanabilir. Hem kendi kurum idari amirlerine de güvenmiyorsa kazananlardan resmi belge tekrar istenecek oradan kontrolü neticelendirmek bu kadar zor olmasa gerek.
-
Arkadaşlar bir haftadır düşündüm taşındım ve sınava başvurmuyorum.bir kişi de olsa kimseye engel olmak istemiyorum.hepinize canı gönülden başarılar diliyorum.
-
@oruçreis Nedenini çok merak ettim hocam.
-
@baumol hocam aralıkta vmy-epdk iki mülakatım var.birisinden olumlu sonuç alıp uzmanlık müfettişlik sınavlarını noktalamak istiyorum.bir yandan da iş var sürekli ankaraya git gel zor da oluyor.bu gibi bir kaç sebep
-
@antimülakat, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlani 2017
Bu resmi onay muhabbeti gerçekten külfet olmaya başladı. Diplomaların aslı şekilde olduğuna yönelik bir veri tabanı oluşturulmalı. Tıpkı mernis adres doğrulama sistemi gibi. Bu sayede hem mağduriyetin önüne geçilmiş olur hem de noterleri ceplerine gereksiz katkı sona erer.
Hocam bu durumu uygun bir zamanda gerekli mercilere ileticem. BU gibi şikayetleri çok gördüm. Bakalım nasıl bir sonuç alacağız. İnşallah iyi bir sonuç alırız.
-
kaça kadar düşer arkadaşlar bu? önceki alımlardan tecrübeli arkadaşlardan bir tahmin bekleriz
-
@kazm 89.8
-
@baumol 87.1 ile umutlanmaya gerek yok o zaman
-
@kazm Şu sınav işleri hiç belli olmaz. Umutlanmamak olur mu hiç ? KPSS ye çalışan adam umutsuz olursa hiçbir şey yapamaz. Umutsuzluk yok kardeşim
-
Sistem kpss sonuclarımı bulmuyor.
-
Evraklarda diploma için illaki noter onayı mı almalıyız şimdi tekrar soran oldu mu kuruma
-
seçilen bölümde puan bulunamammıştır diyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu arkdaşlar ?
-
@smurf benmkinide bulmuyor hocam. sorunu halletinizmi ?
-
@hadinbahım hayır tekrar denedim devam ediyor.
-
@smurf kaç kez denedim ama olmuyor
-
Ben başvuruyu yaptım sıkıntı çıkmadı, puanımı sistemden çekti
-
Dün sıkıntı vardi bugün düzeldi sanırım. Ayrıca ben Üniden onaylı asli gibidiri gönderecem kuruma. Notere ayri para veremem