EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ (EİB) UZMAN YARDIMCISI VE İDARİ PERSONEL ALIMI
-
@1isletmeci Benim de aklımdan geçen senaryo buydu, aynen. İlanı bulmak mümkün değildi ve diğer dediklerinizin aynısı. Biz de bu senaryoda ilanı gerçekçi yapan masum figüranlar olduk anlaşılan
-
Mantıksız
-
alınacak kişiler aşikar.. mülakat komisyonunun kimlerden oluştuğunu biliyor musunuz
-
Doğuş Turğul, Kalkınma Bakanlığı İşletme listesinde de var; demek ki EİB tek seçeneği değil ya da EİB için olmazsa olmaz değil. Durumu tekrar değerlendirmek isteyenler olursa akıllarında bulunsun.
-
@patronaj bence eib garanti şurada dursun kalkınma olursada giderim nede olsa 657 diye düşünüyordur,kalkınma nın sonucu eib ten sonra belli olur sınavı var daha falan filan, bu adamı alırlar eib e olurda kalkınmayıda kazanırsa boş yere eib de bir kişinin işini yakar.Kurumun haberi yoktur kesin bence mülakata gidecek adaylar laf arasında söylesin :))
-
@insanmuhendisi hocam mulakata girecek aday kalmadi ki...guleriz aglanacak halimize
-
Bu ileti silindi! -
Hocalarim forumda listelerin yer almasi su anda forumu zor duruma sokmasa da forumu gelecekte zor duruma sokmamak icin ty ailesinin bir uyesi olarak uzerime dusen hassasiyeti listeyi kaldirarak gosterebilecegimi dusundum. Anlayisiniz icin simdiden hepinize tesekkur ederim.
-
Kurum tarafından aranan oldu mu?
-
@patronaj evet önce yazılı sınav yapacaklarını söylediler,ne sorabilirler acaba merak ettim şimdi.
-
yazılı sınav da varmış ösym yapmayacağına göre alacakları adamları tescilleyecekler.. bak sınav yaptık bunlar yüksek aldı diyecekler herhalde
-
Ben uyuyordum açamadım da bilgiler için teşekkür ederim. Zaten gitmeyecektim; tiyatro oyunlarında figüran olmaktan gına geldi. Yazılı sınava girecek olan arkadaşlara başarılar. Umarım düşündüğümüz gibi eyyam olmaz da siz başarırsınız.
-
@patronaj zaten sorguluyordum kendi kendime bir hakkımı harcamaya değer mi diye ancak bu sınav muhabbetinden sonra ben de vazgeçtim girmeyeceğim sınava diğer arkadaşlara başarılar.
-
Ben de arandım arkadaşlar. Yalnız ilanda sadece sözlü sınav belirtilmişti. Hem yazılı sınav yapacağız deyip hem sınavdan bir gün önce aramaları gerçekten düşündürücü. Listedeki isimleri ben de farkedince geçen hafta aramıştım kurumu. Bizim için dezavantaj oluşturabileceğini söyledim, yetkili kişi de sözleşmeli personel olduklarını ve puanları olduğu için onların da başvuru hakkı olduğunu, ancak bunun kimse için dezavantaj oluşturmayacağını söyledi. Tamamen objektif bir değerlendirme olacak, zaten mülakatın genel kurul üyeleri tarafından yapılacak dendi. Sizi ne kadar tatmin eder, bilemem. Umarim hakedenler kazanır.
-
Bu ileti silindi! -
@emek İzmir'de iseniz gidin elbette ki. Ben İstanbul'da olduğum için gitmiyorum; yol parama acırım pisi pisine bir tiyatro için. Kaybedecek bir şeyiniz yok gitmekle ama İzmir'de iseniz, en fazla bir iki saat. Bakarsınız sandığımız gibi çıkmaz; hiç yoktan bir iş sahibi olursunuz
-
Arkadaşlar mülakata kalanlar hiç düşünmeden katılım yapsınlar. Bu sene çok garip bir yıl, a kadro alımları çok düşük, b kadro alımları tarihin en düşük alımını yapıyor. Böyle bir fırsat geçmiş ise elinize katılın. Kim olursa olsun, belki o anlık bir komisyon görevlisi durumu tersine çevirir. Girmemezlik yapmayin sonrasında pişmanlık yaşamamak için.
-
Yazılı sınav ve mülakata katılan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Düşündüğümüz gibi mi gerçekleşti her şey yoksa su-i zan mı etmişiz kurum hakkında?
-
@emek Demek ki katılmıyorum deyip katılmayan iki kişiden biri bendim Bu arada ilginç bir deneyim olmuş olmalı. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun hocam.
-
@emek Neden ki hocam; bu hususla alakalı olumsuz bir izlenim mi edindiniz?