Ankara YDS kursu önerisi ve tavsiyesi
-
Ankara YDS kursu düşnüyorum. önereceğiniz bir kurs var mı?
-
Akin dili cok methediyorlar hocam
-
Akın dil
-
Genelde Akını epey tavsiye ediyorlar ancak seviyeniz epey düşükse bugüne kadar ingilizceyle pek alakanız olmadıysa bir dönemde 70 lere çıkmanız zor olabilir hocam.Akında koç grubu var genelde yds puanı 50 üstü olan adayları alıp 70 üstüne çıkartıyorlar diye biliyorum.Ve o gruba giden arkadaşlarım memnunlardı.Tabi ingilizce temelleri vardı epey.Geçen ben de bilgi almak için aradım fiyat 2500 dendi bana pahalı geldı açıkcası sınıflar 40 kişilik ve yds puanımda da düşüktü en alt gruplara katılıp o parayı vermek istemedim.İyi düşünen seviyeniz güzelse akın bildiğim en iyi seçenek ancak seviyeniz düşükse iki dönem akına gitme ihtimalini ve iki dönem kurs ücretini göze alın şimdiden.Genelde de yds kurslarında böyle olur öğrenci bir dönem gelir 50 lere çıkar bir dönem daha gelir 70 üstüne çıkar.Ben de başka bir kursa yazıldım önümüzdeki dönem 50 üstü bir puan alırsam yaza akına gitmeyi değerlendireceğim.Yazdıklarım ortalama bir öğrenci için genelde böyledir ama istisnalar da olmuyor değil.
-
Son asamayi duyan varmi?
-
Just English özellikle Gürcan Günay’dan alın başkasından değil.
-
@hattorihanzo Ben oraya gidiyorum hocam.
-
Akın dil'den uzak durun derim arkadaşlar. Tabi bunu söylerken yanımda oturan kız arkadaşımın (çok iyi bir temele sahip idi) 75 aldığını benimse 28.75 aldığımı belirtmek isterim. Kursun adından hocasından çok öğrencinin şevki azmi çalışma disiplini sonucu belirler. tabi bu böyle oluyo diye önüne gelen kursa gitmek de mantıklı olmaz. Çok fazla şubesi olan adı inanılmaz duyulan bu kursu tavsiye etmiyorum arkadaşlar. Düşünen arkadaş olursa kendisine özelden sebepleri üşenmeden sıralayabilirim..
-
@köykorucusu hocam birde temelin yoksa 2 3 aylik kurslara gitme hic ise yaramiyor. Ben american culture a gittim memnun kalmadim
-
bende aynı konudan muzdaribim hiç ingilizce temelim yok ne yapsamkı acaba ?
-
@jakojoko Akın Dil iyi bir kurs ancak bir eleştiride ben getirmek istiyorum. Yalnızca yds odaklı bir ingilizce eğitimi var ve bu eğitim doldur boşalt gibi bişey. Yani hızlı bir yüklemeyle verilip aynı hızla unutuluyor bu da bence önemli bir dez avantaj.
-
@burcuburcu her kurs gibi mutlaka akın'ın da başarılı öğrencileri var. Akın'ı seven de sevmeyen de var. Fakat bu benim şahsi görüşüm Akın Dil iyi bir kurs değil. Destekler nitelikteki görüşünüze aynen katılmakla beraber iyi bir kurs olduğunu düşünmüyorum. Tabi bazı arkadaşlarım çok memnun kaldı hatta 30 alıp memnun olan 75 alıp memnun olan arkadaşlarım var.
-
Arkadaşlar dönüp dolaşıp mesele aynı yere geliyor. Akın dil, karaca, english time veya wall street verdikleri eğitim belli. Sen oturup kelime çalışıp, kitap okuyup ve kaynak çalışması yapmadığın sürece iyi olan kurstta kötü olur, kötü olan kurstta tam tersi iyi olur. Benim eniştem 6 aylığına Türkiye'ye geldi, wall streette ingilizce öğrendi. Şimdi çatır çatır konuşuyor ama ben buna istinaden wall street mükemmel eğitim veriyor dersem yanlış yönlendirme yapmış olurum. Aynı şekilde akın dilde puanını 30 puan yükseltende olmuştur, 5 puan yükseltende.
Burada önemli olan meseleye konsantre bir şekilde hazırlanmak. Yoksa kursun katkısına bel bağlamak bir şey kazandırmaz.
-
Bir ileti de ben yazayım. Ben online ders tavsiye ediyorum. Hem zaman hem de ücretinin daha makul ve kalabalık sınıflarda olmaması açısından. Ankara dil akademisi var önerebileceğim. Ümit hoca ve Tijen hoca var burada. Kendileri Akın'ın, öğrenciler tarafından en istenilen hocalarıydı. Şimdi ayrı bi sistemden online ders eğitimi veriyorlar. Sınıflar kalabalık da değil. Diğer bi önerim English Exam. Suat hoca olması lazım burda. Bunu da alan arkadaşlarım yine çok öneriyor. Ben özellikle çeviri sıkıntım var diye almıştım. Tabiki iş her şeyden önce kişide bitiyor.
-
@möözun ben remzı hoca ıle karsılastırma sansınız varmı acaba yanı ıyı kotu dıye degıl sız hangısını tavsıye edersınz
-
@abd94 Remzi hocayı da çok övüyorlar da ben şahsen bilmiyorum. O yüzden Remzi hoca hakkına bir şey diyemem hocam.
-
@köykorucusu izinsiz reklam girişimi sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@yasmin tek iletinizin bu olması ilginç. Memurla reklamı gibi olmuş bu ileti.
-
@genclerbirlikli memurlar. net forumdaki reklamlar gibi demek daha doğru
-
@genclerbirlikli hemen moderatöre bildiriyoruz