Bu replik hangi filmden?
-
@antimülakat aman aman aman pu pu, aman aman...
https://www.youtube.com/watch?v=mRpfC_C8BmY
Öyle bir şey olmasın istemiyorum.
-
@antimülakat
:))Alemsin hocam :)) -
Bana öyle geliyor ki, herkes yaşamını, bir başkasının yaşantısını mahvetmek için kullanıyor.
-
@agor
Şu an çok şaşkınım hocam.Yurttaş Kane filminin ilk başlarını çok önceleri izlemiştim .Bu gece aklıma geldi açmış onu izliyordum. Hatta bir saattir bu Rosebud acaba ne olaki diye de hem izleyip hem düşünürken siz Yurttaş Kane dediniz :)) -
@çinkoçaydanlık o zaman bir repliği değiştirerek cevap vereyim.
"We (I) see you."
-
@agor
Ben şu an yandaki evlere bakıyorum. Çok ciddiyim .Paranoya olabilir.El salla bari hocam -
Bir bankta yalnız sessiz sedasız öylece oturmuş, şimdi ne yapacağım diye düşündüğünüz bir zaman diliminde bir el omzunuza dokunup, kalk arkadaş yolumuz uzun, yol boyunca düşünmeye vaktimiz çok olacak diyorsa, o yolculukta bizde muhakkak olacağız!
-
Sırf zenci birinin güzel bir araba kullanması onu çaldığı anlamına gelmez.
Tamam, ben bunu çaldım ama zenci olduğum için değil. -
@buseneatanıyorum bu hangi filmden hatırlayamadım
-
'Ölüler için üzülme, yaşayanlar için üzül; en çok da sevgisiz yaşayanlar için'
-
@falanfilan Men in black 3
-
@buseneatanıyorum hatırlıyorum repligi ama izleyeceğim teşekkür ederim
-
@falanfilan Albus Dumbledore. Film benim için ondan ibaret o yüzden filmin adına gerek yok.
-
@Antimülakat tam sıfırcı hocalar gibisin, en zor yerlerden soruyorsun.
-
@agor tercihiniyap forum ekibi bir uzun yol hikayesi
-
@agor yapmayin hocam severus? Kalbimde taht kurdu, büyük ajan
-
@falanfilan ben ısınamadım ne yazık ki her şeye rağmen Snape'e. Evet yaptıkları çok iyiydi fakat yine de gerçekten kalbinde iyilik olduğundan mı yaptı yoksa güçsüz bir karakter olduğu için mi bundan emin olamamak beni hep uzak tuttu.
-
@agor sevgisini zayıflık olurdu belki ama sonuna kadar gitmeseydi. Duygularına yenik düştüğü anda daha fazla ileri gidemeyeceğini söylemiş olması zayıflık değil de kaderine kuskunlugu olabilir. Geçmişinin olgun severusle alakası yok. Ayrıca büyük bir görevin üstünden gelecek kadar güçlüydü. Tek merakım öleceginden haberi var mıydı, harrynin içindeki korkulukla öleceğini mi düşünüyordu, burası boşluk ben de
-
"... Biz tek taraflı aşkın kurbanlarıyız. Lanetlenmiş aşıklarız. Biz sevip de sevilemeyenlerdeniz. Yaralı olanlarız. İyi bir park yeri bile bulamayanlardanız"
-
@falanfilan öleceğini muhtemelen biliyordu diye düşünüyorum, fakat Snape ile ilgili güzel şeyler söyleseniz de ben hep o geçmişteki Snape'in izlerini taşıdığını düşünüyorum. Biraz da dünyada bu tip bir iki insan (bu kadar fedakarı değil tabi ki) tanıdığım için belki de onlar ile özdeşleştiriyorum. İyilik ve kötülük, güç ve güçsüzlük, cesaret ve korkaklık zor konular, yorumlama seviyemiz de kendi eşiklerimiz ile ilgili bence.