Bu replik hangi filmden?
-
-
Kendisi kan emicidir (vampir için).
-
Özür dilerim beyefendi politikacı mısınız yoksa bankanız mı var ?
(L.M. Bölüm:54)
-
-
Köşkte geçiyor olay zaten abi.
-
-
5 liraya bir şey yapın 50 liraya satın.
-
@evandro, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
5 liraya bir şey yapın 50 liraya satın.
Organize İşler: Sazan Sarmalı.
Bu arada filme gittikten sonraki saatler ve birkaç gün filmin beklentilerimi karşılamadığını düşünüyordum fakat zaman geçip bazı şeyler kafamda oturdukça oyunculuklardan, insana kahkaha attırmayan ama hoş bir anı bırakan sahnelerine kadar başarılı bir film çekildiğini fark ettim. Gitmeyen var ise ilk fırsatta gidip izlesin derim. Mesela şu replik bile filmin ne olduğunu bize anlatıyor. -
@agor film netflix de yayınlanıyor birazdan izleyeceğim evde patlattığım mısır ve kola ile
-
"Bu demokrasi dediğimiz şey sürekli nefes alan genişleyen bir şey"
-
@agor kesinlikle güzel film, kıvanç reisin yakışlı çocuk dışında bir rolle karşımıza çıkması da oyunculuğu açısından ümit verici bir gelişme.
"Repliğin ardından gelen dolandırcılığı bırak mı diyon yoksa devam mı et diyon anlamadım" repliği ve "azaltın diyor" cevabı da çok çok hoştu -
@north-remembers evet öyle bir sarmal da olmuş film ile ilgili. Hangi platformda olursa olsun izleyin demekten başka bir şey diyemiyorum.
-
"Kendi sesinizi bulmaya uğraşmalısınız çocuklar ve harekete geçmek için ne kadar beklerseniz onu bulma şansınız o kadar azalır. "
Bu film hiç eskimeyecek, her seferinde ilk kez izliyormuş gibi hissettiriyor
-
“Bilemiyorum altan bilemiyorum” izlerken fark ettim etrafımda ne çok altan var.
-
Seninle burada geçirdiğim süre içinde öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum; türlerinizi sınıflandırma fikrine kapıldığım bir günümde, aslında sizin memeli olmadığınızı anlayıverdim. Bu gezegendeki her memeli içgüdüsel olarak kendilerini çevreleyen ortamla doğal bir denge oluştururlar. Ama siz insanlar bunu yapmıyorsunuz.
Siz belirli bir alana yerleşip çoğalıyorsunuz, sonunda bütün doğal kaynaklar yok olana kadar buna devam ediyorsunuz. Hayatta kalmak için yapabileceğiniz tek şey olaraksa başka bir alana yayılmak kalıyor.
Bu gezegende aynı yöntemi kullanan bir başka organizma daha var. Ne olduğunu biliyor musun? Virüs... İnsan türü bir hastalık, bu gezegende bir kansersiniz, bir tür salgın ve biz de tedaviyiz.
-
-Kitap okur musunuz Bay Anderson?
-Okumuyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum.
-Ama biz hissediyoruz.
Evet eksikliğini hissediyoruz. Lütfen kitap okuyun -
@plansız, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
"Kendi sesinizi bulmaya uğraşmalısınız çocuklar ve harekete geçmek için ne kadar beklerseniz onu bulma şansınız o kadar azalır. "
Bu film hiç eskimeyecek, her seferinde ilk kez izliyormuş gibi hissettiriyor
Sanırım Ölü Ozanlar Derneği.
-
@kml, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
“Bilemiyorum altan bilemiyorum” izlerken fark ettim etrafımda ne çok altan var.
Her Şey Çok Güzel Olacak
-
@captain, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Seninle burada geçirdiğim süre içinde öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum; türlerinizi sınıflandırma fikrine kapıldığım bir günümde, aslında sizin memeli olmadığınızı anlayıverdim. Bu gezegendeki her memeli içgüdüsel olarak kendilerini çevreleyen ortamla doğal bir denge oluştururlar. Ama siz insanlar bunu yapmıyorsunuz.
Siz belirli bir alana yerleşip çoğalıyorsunuz, sonunda bütün doğal kaynaklar yok olana kadar buna devam ediyorsunuz. Hayatta kalmak için yapabileceğiniz tek şey olaraksa başka bir alana yayılmak kalıyor.
Bu gezegende aynı yöntemi kullanan bir başka organizma daha var. Ne olduğunu biliyor musun? Virüs... İnsan türü bir hastalık, bu gezegende bir kansersiniz, bir tür salgın ve biz de tedaviyiz.
Matrix, Ajan Smith'in insanoğlunun aslında gerçekte nasıl bir tür, varlık olduğunu anlattığı kısım.
-
"Korktukça tutsak, umut ettikçe özgürsün."
-
@plansız, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
Korktukça tutsak, umut ettikçe özgürsün.
Sanıyorum Esaretin Bedeli. Brooks was here.
-
_ Koşmanı görmek için binlerce kilometre yol geldim Clarice, sen benim koşmama izin vermeyecek misin?
-
@öfkeli, içinde söyledi: Bu replik hangi filmden?
_ Koşmanı görmek için binlerce kilometre yol geldim Clarice, sen benim koşmama izin vermeyecek misin?
Kuzuların Sessizliği Olabilir mi?