Hukuk konu anlatim icin tavsiye ?
-
Ben 2017 de hukuk için murattan çalıştım 27 net yaptım. Kamu hukukunu beğenmedim özel hukukta ise ticaret aşırı uzun yeni bir kaynak arıyorum murat dışında iyi net yapabileceğim tabi çok ayrıntılarda boğulmayacağım bir kitap olsun. Güncel ve güzel kitap önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
@zenginmemur bana yaptirdi kardesim.
-
@magduriibfli kardesim peki nasıl calistin sadece okudunmu?
-
Arkadaşlar acil cevap verirseniz sevinirim.Monopolun kpss a denemesi nasıl tavsiye eder misiniz.
-
@ertuğrulbey kötü olacağını düşünmüyorum. Özellikle iktisat kısmına iyi diyebilirim, Erol Bulut hocam kalite iktisatçıdır. Monopolün kurucusu Ümit Kaymak ve Erol Bulut'tur. Daha sonra Ümit Kaymak oradan ayrılıp Themis'i kurdu. Bu anlamada da dershanecilik tecrübesi olan kurumlardan biridir Monopol.
-
Hukukta özgün soru bankası olarak ne önerirsiniz? Ayrıca a kadro muhasebe soru bankası mi reditus mu ikisini çözen varsa fikir edinebilir miyim arkadaşlar
-
Arkadaslar hukuk soru bankasi ile ilgili benim de sorum olacam. Elimde 3y hukuk soru bankaları var. Çözen var mı? Kaliteli denebilir mi?
-
Teftiş hukuk mu yoksa yoksa savas yayinlarinin külliyat mi?Özgün soru olarak
-
@zenginmemur teftiş hukuk kamupark yayınlarıysa tavsiye etmem, uzak durun. Diğerini bilmiyorum.
-
@zenginmemur
savaş yayınları çok daha iyidir hocam. -
@islimbot kötü diyen ilk seni gördüm. Neden önermiyorsunuz? Soruların seviyesi mi, dizgi hataları mı çok?
-
@ertuğrulbey hocam ben @Antimülakat ile bu konuda farklı düşünüyorum. Monopol eski kalitesinden çok uzak ben kendi adıma tavsiye etmem, kurslarına giden arkadaşlar memnun kalmadı ben de notlarını kullandım kötüydü.
-
@islimbot hocam özgün soru arıyorum bnde.Özellikle ceza hukuku bölümü nasıl?
-
@otuzyılsavaşı savas yayinlari güncel mi?Anayasa degisiklikleri
-
Arkadaşlar güncel hukuk soru bankası düşünüyorsanız monopol ü tavsiye ederim. Anayasa sorularının hepsi 2017 anayasa değişikliğine göre.
-
Savaş yayınları erhan güneş-Metin kaya konu anlatımı güzel soru bankası ise Themis
-
@zenginmemur
bilmiyorum hocam maalesef.genel olarak söylemiştim.konu anlatımları iyiydi savaş yayınlarının. -
Arkadaslar tamamen güncel bir anayasa kitabı var mı? Yani içinden gensoru,HSYK vb. Çıkarılmış yeni düzenlemelere göre düzenlenmiş? Benim kaynaklar hep eski çok fazla şey değişti sürekli karşılaştırma yapmak durumunda kalmak istemiyorum.
Ayrıca bu yeni anayasa bütçe sürecini etkiledi mi ? Bk Kurulu yerine cb Meclise yolluyor fakat sonraki süreç aynı mı? Yani komisyondan meclise gidip meclisten kendi yazdığı bütçeyi onaylamasi gibi bir durum olmaz herhalde ? ya da olur mu bir de geçici bütçenin durumu nedir ? Bilen aydınlatırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
-
@burcuburcu hocam iktisat açısından söylemiştim, sanırım diğer dersler için iyi durumda değiller.
-
@antimülakat hakimlik dershaneleri arasında tavsiye etmeyeceklerimden biri monopol hakimlik kursu.