BDDK idari personel alım ilanı
-
@figo102009, içinde söyledi: BDDK idari personel alım ilanı
@deep, içinde söyledi: BDDK idari personel alım ilanı
Arkadaşlar ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir duyumu olan var mı güvenlik soruşturması istediler ya önce onun sonuçlanmasını mı bekleyecekler acaba?
Hocam mülakatta ne sormuşlardı acaba...?
Hocam bana alanımla ilgili sorular sordular iletişimden girdim.
-
@deep mülakatlar bittikten sonra arayıp güvenlik soruşturmasını göndermiş miydiniz ? diye teyit aldılar mı hocam
-
@mermaiden hayır çünkü mülakata giderken yanımızda götürmüştük orada mülakat öncesi aldılar bizden.
-
Aralık ayında girdiğimiz mülakatlar hala açıklanmadı. Arayıp bilgi alan var mı? Ne zmn açıklanırmış arkadaşlar?
-
2018 yılında mülakat açıklanma sürelerinin kısalacağı konusunda ümitliydik ancak sadece iyimsermişiz.
-
@sdaa01 eğer idari memur mülakatlarıni soruyorsanız ben aradım nisanın son haftası açıklamayı düşünüyoruz diye bilgi verdiler inşallah önümüzdeki hafta açıklanır.
-
Çok teşekkür ederim, umarız açıklanır.
-
BDDK memur maaşları hakkında bilgisi olan var mı?
-
@sdaa01 diğer memur maaşlarından farkı yok hocam. 2800 tl civarı maaş alıyorlar.
-
@kartel06 cevap için teşekkürler. İnş açıklanır en kısa sürede.
-
@sdaa01 inşallah hocam.
-
Açıklanmış 7 kişi almışlar 12 kişilik iibf ilanına adamlar ekolu bu herhalde
-
@mermaiden rahat rahat seçim yapabilmek için ihtiyacı olan personel sayısından daha fazlası için personel alım ilanı veriyor. Böylece mülakata daha fazla kişi kalıyor.
-
@hgrotius o konuda hemfikiriz ancak sekreter olarak kofi annan ı mı bekliyorlardı teknisyen hemşire sekreter uygun aday bulunamamış .
-
@mermaiden pardon sekreter alımı yapmış :((
-
Arkdslar bddk memur maasi net olarak kaçtı r ? Calisma ortami herkes guzel diyor nezih dihor
-
@mermaiden maasi nedir acaba
-
@durumeleks hocam tahminen 2800-2900 gibi bir maaş alıyor BDDK memurları.