2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@economist34 şimdiye kadar çok fazla kuruma soruşturma formu verdim, sadece yıl olarak yazdığım da oldu eğitim tarihlerini, bir sıkıntıyla karşılaşmadım hocam
-
@eylülll yazılı sonuç ilanındaki sınavı geçenlerin sonrasında güvenlik soruşturması formu ile özgeçmiş var. Özgeçmiş el ile yazılacağından sıkıntı yok ama güvenlik soruşması formu bilgisayarda dolduracak .O formu doldurulabilecek formata dönüştüreceksin.
-
@satrab ben de aynı öyle düşündüm daha öncekilerde sadece yıl yazmıştım.Tereddüt ettim bu sefer.
-
@satrab ben de aynı öyle düşündüm daha öncekilerde sadece yıl yazmıştım.Tereddüt ettim bu sefer.
-
@economist34 çok tesekkurler
-
Üniversite kayıt ve mezuniyet tarihlerini ÖSYM aday işlemlerinin eğitim bilgileri sekmesinden öğrenebilirsiniz.
-
@eşref-i-mahlukat, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Üniversite kayıt ve mezuniyet tarihlerini ÖSYM aday işlemlerinin eğitim bilgileri sekmesinden öğrenebilirsiniz.
-
@eşref-i-mahlukat cok tesekkur ederim. hic aklima gelmeyen bir yerdi.
-
@economist34 Rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Ben katılmıyorum ama mülakatta herkese başarılar bol şans.
-
Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması formunu dolduran var mı word den denedim ama sütunlar sığmıyor,ortadan başlıyor epey uğraştırıyor.Yapabilen var mı
-
Biz sınav basvurusunda bu formları doldurup vermiştik bir daha niye istiyorlarki
-
Form çok dandik bende epey oynama yaptım uğraşıyorum
-
Arkadaşlar 3 tane gvs formu istiyor bir de 4 tane vesikalık fotoğraf.3 tane gvs formuna yapıştırıp ayrıyetten 4 vesikalık fotoğraf mı göndereceğiz?
-
arkadaşlar formu pdf olarak bilgisayara indirin.Açtıktan sonra "doldur ve imzala" diye bir başlık var sağ tarafta.Ona tıklayın kolay dolduruluyor.Word falan uğraşmayın.
-
@johnnash evet ben ayrica 4 foto gonderdim
-
@johnnash internetten guvenlik sorusturmasi belgesi indirdim cep telefonu satiri ekleyip doldurdum baska turlu zor oluyor
-
@eylülll Ç,Ö,Ş gibi harfler C,O,S yani İngilizce formatta kullanılıyor. Sizde de öyle mi ?
-
Form indirdikten sonra sol tarafta ekler kısmı var( ataç simgesi )orayı tıklayın gvs direk word formatında açılıyor. Hiç bir sorun yaşamadan doldurursunuz.
-
Arkadaşlar kısa süreli olarak bir şirkette getir götür işinde çalışmıştım işin türüne ne yazmalayım yardımcı olabilecek var mı ?
-
arkadaşlar aşağıdaki linkten düzgün bir şekilde formu dönüştürebilirsiniz. Diğerlerine göre daha verimlisi bu linkteki dönüştürülen word.ben yaptım.rahat bir şekilde doldurdum formu.
https:// www. ilovepdf. com/word_to_pdf