2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Başkanın twetinin altına hoşça kalın yazasım geldi 5 katı çağırılırsa 87-88 bandında kapatması sürpriz olmaz.
-
@gundalko iş teftişi geçebilir gibi bile geldi p41-42 de 88 alanların sıralamaları kaç acaba
-
5 katı olmasıyla 89 90 la kapatacağı belli oldu bence
-
Daha fazla
@mustafaapaydin5 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Sayın Başkanım puan türü veya türleri bellimidir,paylaşabilirmisiniz. Saygılar.
0 retweet 0 beğenme
Yanıtla 1 Retweetle Beğen Direkt mesajMustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
21 dk.21 dakika önce
Daha fazla
Belli ama resmileşmedi. -
Sgk Uzman yardımcılığı ne alemde acaba
-
Daha fazla
@mustafaapaydin5 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Başkanım sık boğaz ediyoruz ama İngilizce sınavı konusunda bir degişiklik söz konusu mu ? İlginiz için teşekkür ederiz.
0 retweet 0 beğenme
Yanıtla 1 Retweetle Beğen Direkt mesajMustafa APAYDIN
@mustafaapaydin5
5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
Yabancı dil sınavımız zor olmadı bu güne kadar. -
Yds istiyor muydu daha önce ?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
Sgk Uzman yardımcılığı ne alemde acaba
Görev alanım dışında dedi
-
Sınav büyük bir heyecan ve merakla bekledigim bir sinavdi lakin 5 katı, klasik ve icinde ingilizcede olacağından artık bizden geçti bu iş katilacak arkadaslara basarilar
-
Ya inanmıyorum resmen bu sene yapılan KPSS sadece ilk 100 dekiler için yapılmış kurumlar anlaşmalı çıkıyor herhalde ilana, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hani nerde istihdam seferberliği ??? Şaka gibi.
-
Ben anlamıyorum bir çok kurum yaptıkları mulakat sonuçlarını açıklamıyor.Burdan gelecek sonuçları bekleyen arkadaşlar da haklı olarak bu sınavlara başvuruda bulunuyor.Sıra hiç geriye sarkmıyor.90altında puan alanlara resmen çöp muamelesi yapılıyor.
-
Dershaneler 80 puan alan atanır reklamı yapıp millete ümit satıyor. Kurum bazlı kitap yazarları (Twitter tüccarları) kurum gelecek diye uzun süren yaygarayla kitaplarını pazarlıyor. Biz garibanlar para veriyoruz harıl harıl çalışıyoruz en önemlisi geri gelmeyecek değerli zamanımızı fazladan fazladan harcıyoruz. Sınava girmeye hak kazanınca memur olmuş gibi seviniyoruz ne kadar acıklı bi durum ya. Asıl kazanan bizden başka herkesmiş gibi hissetmeye başladım artık.
85 86 puan almış onca kişiye kendini yetersiz hissettirdiler şu ilanlarla valla bravo. -
İngilizce işin içine dahil ise 88,45 puanla başvurmayacağım , spor denetçiliğe de sırf bu yüzden başvurmadım. Böyle muhabbetler yüzünden ilk 300 deki kişi sürekli dönüp dolaşıp aynı sınavlara girecek anlaşılan. Neyse hakkımızda hayırlısı.
-
@aslan-reyiz aynen hocam aldım cevabımı twitterda
-
Son sinava 250 kişiden yaklasik 100u katilmamis saka gibi ya. Ben bu insanlari anlamıyorum
-
Son sınava 154 kişi katılmış ..mülakata 76 kişi kalıyor ve 57 kişi gelmiş en fazla 25 kişi alınır ..2016 daki sınavda da 60 kişilik ilana cıkmıştı 22 kişi aldılar sanırım
-
Kurumların artık eskimiş yönetmeliklerde revizyona gitmesi gerek, milattan öncesinden kalma yönetmeliklerle yürüyor bu alım işleri hala
-
@gundalko sınav sgk nın balgattaki binasının yemekhanesinde oluyor. Biz sınava girmeden önce ing sınavıyla ilgili çok efsaneler dolaştı. Bu yüzden boşuna gitmiyim dedi birçok aday. Ama benim yds 28 ben bile yaptım inanın o kadar kolaydı. Bayan adaylar içinde boşuna girmeyin dendi ama bir önceki alımda mülakata kalan tüm bayan adaylar kazandı. Tavsiyem kimseye kulak asmayın. Kurumun ihtiyacı olduğundan sınavı çok zor yapmasa da okurken güzel cümlelerle tasvir istiyor.
-
@geleceğinuzmanı Hocam ingilizce konusunda bence de sıfır değilsek hallederiz ordan bi korkum yok ama yüksek kapatacağı için sınava giremeyeceğim yüksek ihtimal.