2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@gazi3 sigorta girişi yapılmış mıydı. part-time, stajyer yada yardimci eleman gibi mi calistin
-
@johnnash ben onu denedim . hernedense yapayinca arayis icine girmistim.buradaki bir arkadas word e donusturmeyi soyleyince cozum bulabildim.
-
@economist34 evet sigorta girişi yapılmıştı hocam yardımcı eleman olarak
-
Halen çalışmakta olduğumuz kurumu yazmamız gerekiyor mu sizce arkadaşlar ?
-
@gazi3 yardimci eleman yada buro elemani olarak yazilmaz mi acaba?
-
@economist34 bende öyle düşünüyorum ama daha açık bi ifade mi isterler acaba diye emin olamadım
-
@tony-soprano şuan çalışılıyorsa calısılan yer yazılıyor diye biliyorum hocam
-
Peki adli sicil kaydını cumhuriyet savcılığından mı alacağız yoksa e-devlet çıktısı oluyor mu?
-
@tony-soprano e-devlet oluyor hocam.
-
Seçim takvimi ve seçim sonrası yürürlüğe girecek hükümler
https://yadi.sk/i/ZU-ovKu13UkUZm
15 mart 2018 itibariyle icra iflas değişiklikleri
-
@homo_economicus emin miyiz?
-
@rettiger başkanın kendisi söyledi grupta. Yani eminiz.
-
@homo_economicus teşekkürler
-
SGK sayfasından temin edilecek özgeçmiş nedir? Örneği bulamadım.
-
Arkadaşlar Merhaba, internetten indirilen ve SGK sayfasında oluşan Arşiv ve güvenlik soruşturması evrakında bir kaç küçük farklılıklar var bilginiz olsun. Doldurulması gereken kısımların yerlerinin farklı olması gibi.
1.Dönüştürme yapan arkadaşlar, PDF'ten Word dönüştürme esnasında neyi kullandılar ?
2.Özgeçmiş Alanını elle doldurunuz, PDF çıktı alıp ilgili alan doldurulacak dimi ? -
@sucuklu_oralet 1. pdf word' e dönüştürmeye gerek yok. PDF olarak indirin, ekler kısmında gvs formu doğrudan word olarak açılıyor. 2. özgeçmiş Pdf olarak indirilip elle doldurulacak .
-
Özgeçmişin başlangıç kısmında aciklamada mesleğin tercih edilme nedeni ibaresiden kasıt eski çalışilan meslek için mi yoksa SGK müfettiş yardımcılığı için mi?
-
@banshe Çok muallakta kaldım bende, eski meslek neden tercih edildiği sorusu biraz saçma geldiğinden. SGK müfettiş yardımcılığı mesleği tercih nedenini yazamaya karar kıldım.
Düz yazı formatında mı yazdınız ? Kalınan ev ve yurt bilgilerini ekstra özgeçmiş altına mı eklediniz ?
-
Düz yazı şeklinde yazdım. Kalınan adresleri eğitim bilgilerini anlatırken metnin içine yedirdim.sona birakmadim
-
Tecil tarihim mülakattan önce bitiyor bir sıkıntı yaratır mı acaba bilen var mı