2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@mayoz benim de öyle
-
Dostlar bu e devlet sonuc uygulamasinda insan kaynaklari sinav sonuc bilgileri kisminda sinav durumunda katilmadi yaziyor ve sinav puani da yok, ancak altinda ayrintili sonuçlarim yaziyor ve mulakat listesinde ismim de var, aynisi olan var mi ?
-
@tuntirikos bende de öyle hocam sıkıntı yok.
-
@tuntirikos SGK denetmenlige katılmadiysaniz o yüzdendir.
-
Toplam 4 fotoğraf mı yolladınız ?
-
Merhaba @paretowilffredo üstad... daha önce sayın sgk teftiş başkanının bazı mesajlarını burada paylaşmıştım onları nasıl silebilirim... sayın başkan bunları kaldırmamızı istiyor...ACİLLL
-
Merhaba @paretowilfredo üstad daha önce sayın sgk teftiş başkanının attığı mesajları burdan paylaşmıştım... sayın başkan onları kaldırmamızı istiyor... mesajları nasıl siliyoruz.... ACİLLL
-
Teyit bekliyorum dostum. Aksam bilgisayar basinda halledecegim teyit alirsam.
-
@sucuklu_oralet ben 4 fotoğraf gönderdim.Ayrıca 3 adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formuna da her biri icin fotograf yapıştırdım.Ben bu şekilde anladığım için böyle yaptım.
-
Sn. Başkanla görüştüm dostlar, akşam gerekli temizliği yapacağız. Müsterih olun.
-
Teftiş başkanlığına yolluyoduk demi belgeleri başka bir yer değildi?
-
@mayoz evet rehberlik ve teftis baskanligina.
-
Merhaba Arkadaşlar, Bugün belge teslim için son gün.
Twitter kapattım ben, Akşama doğru Başkan'a evrak teslim eden yani mülakata girecek olan aday sayısını sorabilir misiniz ?
-
@sucuklu_oralet hocam sanki son gun yarindi:)
-
@isimsiz Doğru Söylüyorsun Hocam
-
merak ediyorum 105 kişi belgeleri teslim etti mi?( edecek mi ).
-
@economist34 Başkana sormak gerekiyor. Bence 5-10 arası fire olur .
-
Ben belge teslimi yapmadım arkadaşlar
-
@hadinbahım neden hocam hangi kurum oldu ?
-
Arkadaşlar bugünde geçsin whatsapp grubunda soracağım...