2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
SGK başvuru formunda mezun olunan fakülteye göre p48 veya p22 puan türü yazılacak ibaresi var. Başvuru metninde kurum böyle bir ayrıma gitmiş mi? Başvuru metnine ulaşamadım ben. Formu dolduran varsa yardımcı olursa sevinirim
-
@frie-list İnşallah dediğiniz gibi olur. Bu kadar zaman geçi hala 87-88 dolaylarında kapatırsa vay halimize. Vmy'nin açıklanması bekleniyor denetlenlik de açıklanırsa ben 85 e kadar gelir diyorum.
-
@ilanmılano puanlar düşmeye başladı dostum. Bunun bir örneğini BTK’da gördük. 360 kişinin çağrıldığı sınav taban puanı 86”ya düştü. Bundan sonra gelecek ilanlarda puanların bayağı bir düşeceği kanaatindeyim.
-
aday başvuru formuna nereden ulaşabiliriz?
-
Meşhur soruyu soralım , diploma için e devlet kabul ediliyor mu ? Okul onaylı olur mu ? İllaki noter mi gerek ankara dışındakiler için ?
-
@maxmin okul onaylı kabul ediliyor, geçen sefer ilk başta kabul edilmedi başkana durum iletilince okul onaylı diploma kabul edilmeye başlandı
-
arkadaşlar başvuru formuna nasıl ulaşacağız?
-
-
E devlet mezuniyet belgesini soran oldu mu?
-
İngilizce temeli olmayıp sınava kadar hallederim diyen var mı acaba? Ben ingilizce yüzünden karar veremiyorum. Ingilizceden zorlamıyorlar denildi fakat bilmeyen biri için ne fark eder bilemiyorum.Gsb nin sınavlarında 3-4 doğru anca yapabildim o da bilinçli olarak yapmadım durumum ortada yani. Ingilizceden bir baraj var mı?
-
@elinor-ostrom var bildigim kadarıyla 50 baraj
-
arkadaşlar başvuru formundaki okul numarası yazan yere öğrenci numaramızı mı yazıoruz ne alakaysa artık
-
@elinor-ostrom
Yazılı sınavda başarının saptanması
MADDE 29 –
(2) Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için sınav konularının her birinden 100 tam puan üzerinden 60 puandan az olmamak üzere ortalama en az 70 puan almak gerekir. -
@25torsteinn hocam şu başvuru formunun linkini atabilir misin?
-
@erdemsrc yukarıda ark atmış bak
-
Mülakat sonucu bekleyen arkadaşların başvurmak için bir hafta daha beklemeleri herkes adına daha iyi olur.
-
hakikaten arkadaşlar mülakatı sonuçlanacak veya sonuçlanan varsa rica etsek başvurmak için acele etmeseler lütfen sizden sonrakileride düşünün, herkese bbaşarılar.
-
Bu ilanın linki neden DPB'de yok acaba
-
@buhara benim aklıma ilanı burada yayınlamayı unuttukları geliyor ama o kadar da olmaz heralde
-
@black Sınav konuları falan olması lazım