2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
arkadaşlar p22 puanım 85 sizce gelme olasılığı var mı?
-
@msş bu haliyle 86 puana sarkabilir ben daha aşağısına pek ihtimal vermiyorum ama o vakte açıklanan mülakatlar sayesinde 1 puan daha düşebilir ama siz kesin başvurun ne olacağı belli olmaz
-
@black hocam 5 kat 250 kişi baya yüksek kapatıcak gibi inşallah dediğiniz gibi olur benim tahminim 88 malesef
-
@black peki gerçekten yardmci olursanz çok sevincem inglzce işini nasıl yapabilrm bende sıfır malesf cevap veren kimse de olmadı kitap önerisi fln bisy söyleyebilir msnz
-
@MaxMin hocam zaten en düşük kapatabileceği puanı söyledim ama 88 olması muhtemel iş teftiş 88,6 kapatmış 3 puan türü ve 400 kişi vardı burada 1 bilemedin 1,5 puan türü var sayı 250 kişi belki 87 ye düşer aşağısı bekleyen mülakatların açıklanmasına bakar
@ltfye kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş
-
@black bence 86 utopik olur hocam P22 çok denge bozacak 87 ye yakın benim sıralama 1000 86 ya düşmesi çok zor ki p48 de var yanında
-
Çeko puanının içlerinde olmaması çok kötü oldu. Bence başkan bu konuda duyarlı davranacak ve çeko ağırlıklı bir puanı ekleyeceklerdir diye düşünüyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı Denetçi Yrd. test sınavı için 300 kişi çağırdı 87,5 ile kapattı. Burada sayı 250 olacak ama sınav klasik olcağından katılımı yine düşürecektir. Ben yine 87 - 87,5 bandında kapatacağını tahmin ediyorum.
-
P22 puanim 88.64 ole 606.siradayim sizce gelme ihtimali nedir?
-
P48 ve P22 benzer puanlar o yüzden aslında tek puan türü var gibi düşünmek lazım. Yani P48 i 87 olan kişinin P22 si 86-88 arası oluyor. Sanırım puanın düşmesini daha önce bir arkadaşın yazdığı gibi Kaymakamlık sınavı ile çakışması etkiler. Hatta ciddi bir etki de bulunur. Malum Kaymakamlık sevdalıları oldukça geniş bir kitle oluşturuyor.
-
#KPSS puan türleri hakkında çok sayıda tenkit, talep ve öneri geldi. ÇEKO ağırlıklı puan türü isteniyor. Müfettişler için “muhasebe” bilmek, olmazsa olmazdır. Müfettişler, muhasebe kayıtlarını incelerler. ÇEKO puan türlerinde muhasebe yok.
Başkan yazmış -
@yunni61, içinde söyledi: 2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
#KPSS puan türleri hakkında çok sayıda tenkit, talep ve öneri geldi. ÇEKO ağırlıklı puan türü isteniyor. Müfettişler için “muhasebe” bilmek, olmazsa olmazdır. Müfettişler, muhasebe kayıtlarını incelerler. ÇEKO puan türlerinde muhasebe yok.
Başkan yazmışYa biz ne diyelim artik bu baskana ya. Muhasebe bilmiyo mi yani cejo puani olanlar. Zaten sinavi muhasebesiz gecemez katilanlar daha ne anlamıyorum. Ne yazalim yani cevap. Cok sacma su yaptıkları
-
Ortak bi cevap yazalim buyrun arkadaşlar
-
Bu sınava kimse başvurmasın bişi denicem
-
@terkiphatasi kaçla kapatacağı Diğer kurumların sonuçlarına göre daha da netleşir ama senin puanının ümidi var dostum
-
başkan kendisi ile çelişmiş madem muhasebe bu kadar önemli neden maliyenin %30 etkili olduğu türü seçmiş anlam vermek güç ama burada tek sorumlu başkan değil, kurumlara hangi testlerden nasıl bir puan oluşturulması gerektiği sorulsaydı bu mağduriyet olmazdı ortaklaşa bir puan sistemi gelirdi hatta hangi kurumların hangi puandan alım yapacağını da sınava girmeden öğrenmiş olurduk.
-
klasik sinavi gecebilecek duzeyde olan birinin zaten p48 puanida yüksektir..evet p48 in yaninda p42 de olmaliydi ama olmadi..madem alaniniz iyi ozmn p48 den basvurmaya itiraz niye.. bence sayin baskanin bu sekilde ilgili olmasi sizi bu noktaya getiriyor.. 50 kisilik ilan bu 250 kisi sinava girecek.. rabbim bi kapiyi kapatirsa digerini acar.. hersey bizim olamaz..
-
Arkadaşlar önceki iletilerde sınavı ösym yapacak ve test diye gördüm. Klasik mi test mi?
-
klasik olacak
-
P22 88,7 ile şansımızı deneyelim.İş müfettişliğinden sonra bir hezimette buradan alırız ama umut işte ne yapalım.
-
ingilizce olacağı için yapamayacak birçok kişi girmez sınava. insanlar boşuna girmek istemiyor. bddk sınavında gördük bunu. kontenjan bile dolmadı.