2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Yonetmelik cikaramayanlarin soruldugu soruya dilekceyle itiraz edecegim, itiraz sayisi fazla olursa iptal edilme ihtimali artar. Imkani olan arkadaslar da bu haftaici yaparsaniz etkili olabilir
-
@erdemsrc yenilik doğuran hak sorusu icap olmayacak mı ben emindim ondan
-
@golden-ratio hocam o soru da hatali olabilir. Zamanasimi da yenilik doguran hak degildir diye biliyorum
-
@golden-ratio olabilir hocam ama zamanasımı yenılık dogurmaz dıye bılıyorum ben
-
@sirius icap kesin değildir öyle bir çıkmış sınav sorusu var
-
@golden-ratio 1.idarenin tanımı vardı.2kamulaştırma ödenek tahsisi olacak.3çekte vade yazılmalıdır.4sınırlı ehliyetsiz.5icazet verilmezse hükümsüz.6yenilik doğuran hak olmayan icap.7işletme-ticaret unvanlı soru ticaret unvanı kullanılması zorunlu değil olan şık.8memurun görevden çıkarma sorusu siyasi parti lehine ve aleyhine fiili faaliyette bulunması.9olağan khk yayımlandıkları gün yürürlüğe girer.10özel olarak korunmayanlar kadınlar.11fazla çalışma 45 saatin üstünde olması.12bazı sigorta kollarından yararlanmayan aynı evde yaşayanlar.13hak-fiil ehliyeti sorusu.14yenilik doğuran hak özelliği sorusu tek taraflı irade açıklamasıyla kurulamazlar.15yargı yolu kapalı olmayan uluslararası anlasşmalar-olaganüstü hal khk 16anayasa karşılaştırmaları vardı öncülleri hatırlayamadım.17yönetmelik çıkarmayan yüksek mahkemeler yaptım cevap net değil.
-
@erdemsrc bir dr oncullu doğru olan seçenekler sorusu 1876 ferman Anayasa ve 61 -82 halk oyu yaptım
-
@texas memurun çıkarılması sorusuna ben izinsiz 10 gün gelmezse diye olan sıkkı yaptım.O çıkarma değil çekilme nedeni diye biliyorum
-
@sirius dilekçe yazacaksiniz bunu da itiraz edin dediğim gibi icap yenilik doğuran hak değil çıkmış sınav sorusu var
-
@erdemsrc DMKdan iki soru vardı siz diğerinden bahsediyorsunuz hocam onu hatırlamıyorum.Bir çekilme bir görevden çıkarma sorusu vardı
-
@golden-ratio itiraz edecegim, siz hatalı soruları buraya yazın. Birden fazla kisinin itiraz etmesi daha iyi olur, imkani olan dilekce yazsin.
-
@golden-ratio intifanın özelliklerinden değildir sorusu vardı.Cevabı tasarruf yetkisi tanırlı şıktı
-
@sirius dostum ing den hatalı bir soru olduğunu söyledi sınavdan sonra konuştuğum bir arkadaş hatırlamıyorum ben kendisine sordum yazınca onu da yazarım buraya
-
Açıklanması yasaklanan bilgileri açıklamak
Şıklarda bu cevap varsa dogru cevap bu. Kademe ilerlemesini durdurmada geciyor -
Idarenin yargi denetimi dışında olan 3 tane vardi sanirim
Cumhurbaskaninin tek basina yaptigi islemler
Hsk islemleri
Y.A.Ş kararlari
Diger ikisi idarenin degil yasamanin islemleri -
@Sirius DMK 125/E ye bakarsanız cevabın siyasi parti lehine ve aleyhine fiili faaliyette bulunması olduğunu görürsünüz.
-
@texas bu soylediginiz memurluktan cikarma durumlarindan biri ama soruda hangisinde memurluktan cikarilma cezasi verilmesinin gerekmedigini soruyordu. Bu yuzden gizli bilgileri aciklama olacak
-
@sirius hocam diger iki şıkta ne yaziyordu
-
@mostramozic hocam tam hatirlayamiyorum ama uluslararasi ant ve ohal khk ydi sanirim. Yanlisim varsa duzeltin arkadaslar.
-
@texas aynen hocam dediğiniz gibi olacak cevap.Bu eylemin cezası kademe ilerlemesi durdurmaymış.