2018 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar başvurunun yarın son günü elden başvuracaklar son saate bırakmasın yoğunluk vardı bugün sabahtan gidilirse daha iyi olur son anda panik yaşamayın. Başvuruyu alanlar postaları kabul edenler sanırım müfettiş yardımcısı ve çok nazik, anlayışlı insanlardı. Güzelce çalışıyorlar darısı başımıza. Umarım listeler de çabuk açıklanır.
-
ben dün göndermiştim posta ile fakat daha ulaşmamış maalesef. yarın derneklere belge teslimine gidecektim öğleden sonra, buraya da yetişmem mümkün olur mu yakın mı acaba arkadaşlar burası içişlerine.
-
@sbuiky Ankara'da her yer yakın. 413 önünde indiriyor (eski evim), Anayasa Mahkemesi'nin eski yeri eğer biletçi bilmezse Anayasa Parkı veya Serender de söylenebilir. Zaten tek otobüs ve yürüme veya metro tek durak ve otobüstür eğer eski Devlet Mahallesi'ndeki yeri ise İç İşleri'nin.
-
Listeler ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar astiden nasıl gidebilirim sgk ya
-
@leviathan Kardeşim aştiden Ankaray'a bineceksin kızılayda ineceksin. Kızılaydan da 407, 408 ve 413 numaralı otobüsler oradan geçiyormuş. Beni kuzenim götürmüştü o yüzden emin olarak hangisine kızılaydan bileceğini veya neresinden bineceğini net olarak söyleyemem. Google mapste yazınca bunlar çıktı. Muhtemelen güvenparktan biniyorsundur sıra sıra otobüs durakları var onlardan birinden
-
@aliyar-bey tam olarak Güvenpark çıkışından çıkıp veya nereden çıkarsanız çıkın Gama İş Merkezi'nin tam karşısında (karşı yol kaldırımında) olmak üzere 413 (paralı ve Ankarakartlı) ve 408 (Ankaray bileti üzerine aktarma gerekecek, 1 liradan azdı) ile tam SGK Teftiş karşı kaldırımda inersiniz. Binayı solunuzda otobüsten görürsünüz ama sorun tabi.
-
Arkadaşlar merhaba. Çarşamba öğlen posta yolu ile başvuru yapmıştım, başvurum bugun öğleden sonra ellerinde olacak yalnız başvurumu iptal etmek istiyorum. Başvuru linki açılmadığı için telefon numaralarına ulaşamıyorum. Elinde olan varsa yazabilir mi numaraları?
-
@ribella78 olsaydım o tarafta sizin için yürürdüm ama belki bugün teslime giden bir arkadaş sizin için sorarsa telefon ve fax (bazen süper saçma da olsa ancak fax gönderimi ile kabul edebilirler) numaralarını iyi olur. Yazarsa şöyle buradan mesela...
-
@waitforit eyvallah hocam ben hallettim zaten ama tam emin olmadığım için net bir şey diyemedim arkadaşa. Açıklamanız iyi olmuş daha rahat bulur soran arkadaş
-
E devlet çöktüğü için belge kontrolü sıkıntı oluyor bugün gidecekler asli gbidir veya dip. aslını alirsa yanına iyi olur
-
@aliyar-bey hayırlısı ile o zaman sınavı kazanın inşallah, keşke programım sıkışık olmasa ve geleceği kesin olsa başvurabilsem çok güzel yeri, işi ama kısmette yokmuş
-
@ribella78
0312 408 30 00
0312 442 10 88 -
kurum fakulte onaylı diploma fotokopisini kabul etmiyormuş, beni aradılar az önce
-
@luthor @waitforit teşekkür ederim arkadaşlar. Faks yoluyla feragat etmem istendi ancak faks numaralarını kendileri de bilmiyor. İnternet sitesinde de grup başkanlıklarının iletişim numaraları yer alıyor. Bugün içerisinde elden belge teslim edecek varsa bir zahmet faks numarasını öğrenebilir mi başka feragat etmek isteyenler de olabilir.
-
@ribella78 ben sorarım unutmazsam
-
Arkadaşlar liste ne zaman yayınlanir sorabilir misiniz bilgisi olan varmi
-
@ltfye Ben dün sormayı unuttum. Yoğunluk vardı başvuru esnasında aklımdan çıkmış. Sınav ilanı ve yönetmelikte herhangi bir bilgi de yer almıyor. Bugün başvuran arkadaşlar keşke sorsa.
-
@ilanmılano yetişirsem onu da sorayım
-
@siyasallı Hocam size zahmet sorabilirseniz çok iyi olur.