HAZINE/ MALİYECİLER
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar hazine girecek ya da daha önce girmiş olan Maliyeciler olarak burda bilgi alışverişte bulunalim
Şimdiden başarılar;) -
Ben de böyle bir başlık açıcaktım.Önceki sınavlarda genel itibari ile iktisat alanı için açılmış.Bu yüzden pek fazla kayda değer bir malumat paylaşılmamış.Sizin bilginiz var mı?
-
@keykubat aynen hocam heryerde iktisatçılar hakkında yorum var bi iki yere maliyeyi sordum adamlar orali bile olmadi ben de buraya bunu açtım bilgisi olan olmayan yardiralim birşeyler ogreniririz
-
Lady and Gentleman bu sinava girecek Maliyeci yok mu?
60 kişilik sınav kontenjanı dolmayacak galiba -
Herhalde kimse yok
️
Veya gizli izleyiciler var. -
@keykubat bence gizli izleyiciler hepsi
- topic:timeago_later,7 gün
-
Listede açıklandığına göre maliyecileri görelim
-
ben varım
-
Arkadaşlar genel anlamda her iibf/sbf 'de Maliye bölümü mevcut değil, bu anlamda a kadro spesifik ilanla alım yapılan yerler için avantaj sahibisiniz. Sayınızın az olması da başlık altında toplanmanız konusunda da dezavantaj yaratmış. Bir kişi hem maliye mezunu olacak hem de hazine düşünecek, puan ve ingilizcesi buna yeterli olacak ve son olarak bir de ty forum da bulunacak. O anlamda biraz zor bir başlık olmuş
-
@memothegreat nelere bakıyorsun ders olarak hocam
-
@Antimülakat hocam haklisin aynen dedigin gibi ondan dolayi kimseyi göremiyoruz;)
Ama tecrübe sahibi biri bile yok maliye hakkinda bize bilgi verecek daha önceki sinavlarda olsun birde genel ekonomide neler cikabilir konusunda olsun
Bakalım hayırlısı artik - topic:timeago_later,7 gün
-
Nasil geçti MALİYECİLER
umarim herkes istediği kadar kalır - topic:timeago_later,1 yıl
-
@te_go_çı Geçen sene Hazine sınavına giren maliye mezunları pek yokmuş sanırım. İnşallah bu sene daha çok olur. Siz de girersiniz sanırım tekrardan...
-
@islimbot vardı ama buraya yazan yoktu;) Ülkenin en iyi 60 maliyecisi o sınava girdi ve 10u mulakta mülakata kaldı ben dahil..
elendim ama hayatımda zevk aldığım en iyi sınavdı.
sınavı harika bir kalite de oluyor resmen Championship:)
neyse bu sene nasip olmadı.çünkü ilan gelmedi daha ve ayni zamanda o sınav büyük bir emek ister kolay bir sınav değil neticede en iyilerle mücadele ediyorsun.
mülakatı pek şeffaf değil ama;(
sağlık ve başarıyla inşallah.. -
@te_go_çı Bu sene nasıl ilan gelmedi? Başvuruları geçen cuma biten Hazine Uzman Yardımcılığı ilanındaki 16 kişinin 3'ü maliye. başvuruyu mu kaçırdınız yoksa?
-
@islimbot ciddi misiniz...
gerçekten hic bakamadim yaz :((
offf ki ne offf -
@te_go_çı Ben ilan geldi diye eski bir başlığı hortlatmak için yazmıştım. Keşke moralinizi bozmasaydım... Bir KPSS A adayı tüm ilanları takip etmeli bence Devlet Personel Başkanlığı Sitesi'ndeki "KPSS-A" başlığından. Umarım bir daha böyle bir olay yaşamazsınız...