Bitcion saadet zinciri mi?
-
@escobar_p, içinde söyledi: Bitcion saadet zinciri mi?
TC'ye saadet zinciri diyenler ileride çok pişman olacaklar ama kendileri bilirler Ekmek almak için bizden borç BTC isteyeceğiniz günler yakın
hocam bu süreçlerin tamamı eninde sonunda dijital paraya geçmek ama hangisi evrim sürecinde olduğu gibi kalır onu bilmem ama bu süre zarfında baya elenen olacak demek istediğim bu
-
@maverick Elbetteki. Belki de Bitcoin değil Etherium bunun öncülüğünü yapacak,belki de başka bir birim.Ama şu anda bu sistem her geçen gün daha sağlıklı hale geliyor.
-
BTC geliyor dikkat edin.
9.600 direnç noktası.
Bu seviyeyi sert bir şekilde kırarsa altcoinler çakılabilir.
-
9.600'i kırdı. Bilgisayar başında olun. Altcoininizin yönüne bakın. Çoğu coin şu anlık stabil.Eğer böyle kalırlarsa BTC stabil hale geldiğinde %100 artış yapan coinler görebiliriz.
-
@escobar_p ripple onlardan biri mi acaba?
-
kripto para madenciliği dolar artışı sonucu karlı konuma geldi, kripto paralar artmıyor ama dolar artıyor hal böyle olunca aradaki farktan ufakta olsa kar artışı mümkün.
-
ne olacak arkadaşlar bu btc nin hali düştükçe düşüyor
-
zenginliğin keyfini süren kaç kişi var forumda?:)
-
@refik-soydam battık desek çok mu tatmin olacaksın? neyin peşindesin ki sana kim dedi btc den zengin olacağız diye? haaa ben dediydimlere gelince egon doyacak mı?
-
@yasaklı önceki sayfaları okumadın demekki.. altcoin kısmını da oku... ben bu işi fark ettiğimde millet:) köşeyi dönmüş olacaklarmış..ben de bir iki aydan bir uğrayıp zenginlik nasıl bir şey bakıyorum, ya da ben bu işi fark ettiğimde gittiğiniz yolu göreyim de acemilik olmasın:) derdindeyim...
-
zenginler kısmında kaldığımız yerden devam modu... ama galiba lakin...ve fakat.. hayaller paris kaldı sadece gibi...
-
@yasaklı sakin olun kripto da yavaşlama sebebi belli, yeni bir sisteme geçiliyor. BTC stoğumu azaltıp ethereum'a doğru yönelmeye başladım.
-
@burcuburcu btc ile eth işleyişi arasında fark ne ki? nasıl bir sistem değişimi?
-
@refik-soydam ABD'den Avusturalya'ya, Estonya'dan Çin'e herkes smart contract alanına yöneliyor. Bu alanda bir numara olmaya en çok yaklaşan ethereum gerek teknoloji yatırmı gerek kamu kurumlarıyla BES, kimlik kayıtlarının saklanması vs gibi alanlarda anlaşması vs derken NEO, ETH gibi paralar uluslararası kripto para birimi olmaya daha yakın ve gerçek anlamda şirket gibi yönetiliyor.
-
@burcuburcu alternatif bir ürün sunulmaz mı? mevuctlardan birini seçme ihtimallerine göre sıralandıında? hangisi daha mantıklı, mevcutlardan biri mi daha gelişmiş alternatif bir ürün mü? ya da sistem mi
-
@refik-soydam imkanız değil ama şöyle bakıyorum ben bir maraton koşuluyor onda biri bitmiş yeni başlayan biraz dezavantajlı.
-
Osmanlı'dan Hollanda'ya gelen lale soğanlarıyla başlayan çılgınlık, günümüzde yaşanan benzer olayların başlangıcı olmuştur. Bitcoin yorumlarında sürekli adı geçen lale balonu nedir, nedenleri ve sonuçları nelerdir sizler için araştırdık.
-
Aylar öncesinin zenginleri başlığı kapatalim yoksa ağlama duvarı olur forumun yüz karası olur.....kaybolmayalım başlık canlı kalsın....
-
Ayrıca altcoin başlığını kapadınız mı.. orada tarihi belgesel yazılar geleceklere Harika dersler vardı;)
-
@refik-soydam kripto para birimlerinden neden böyle nefret ettiğinizi bilmiyorum ama kimsenin ağladığı yok Bitcoin ve altcoinlere yatırım yapanlar uzun vadeli bir iş olduğunun zaten farkında.