Pazartesi Günü ( Sendromu,Anlamı, Hava Durumu, Dizileri, Yapılacaklar,Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım
-
Egitim ve Türkiye'de egitimin liberal politikalarla birlikte nereye gittigini konusabiliriz. Saka yapiyorum, tez yazmaya baslamayalim:). Birdenbire soguyan havalar hakkinda konusabiliriz zira yerinde bir sohbet olacaktir.
-
@kalpkalpkalp 1 ve 3 ü geçte iki bizi bitirecek
-
@aliveli TCMB'nin daha fazla direnç gösterebileceğini düşünmüyorum. Rezervleri kullanıp dövizde 10 kuruşluk bir gerilemenin gerçekleşeceğini düşünüyorum
-
@kalpkalpkalp inşallah
-
@kalpkalpkalp Bu kadar insan ruhunu karanlığa sürükleyebilecek konuları neden seçtin hocam . Enerjimizi yükseltecek konulara yönelme taraftarıyım ama sanırım toplum olarak sadece eleştirilere ve olumsuzluklara yönelmeye şartlandırılıyoruz . Her şeye rağmen gününüz güzel geçsin arkadaşlar .
-
Çok sesliliğin vücut bulmuş hali, doğa için çal duymayan yoktur diye tahmin ediyorum sinirleri gevşetmek için hortlatayım dedim :girl_tone1:
-
https://www.youtube.com/watch?v=SYM-RJwSGQ8
Şu an bu klipteki haldeyim resmen ya
-
@Phoenix o kafaya nasıl ulaştınız merak ettim
-
@hayatım-sınav Arap saçına döndü işler hocam. Yeni yeni işler çıkıyor üstelik daha yapmam gerekenleri yapamamış durumdayım. O yüzden içeride dizisini izleyip iç motivasyon sağlamak niyetindeyim.
-
@Phoenix Bence üç vakte kadar huzura ereceksin . İçimden fal girişi yapmak geldi, dert etme kardeşim yoğunluk iyidir.
-
@Phoenix Ouv en sevdiğim. Hemen bir kriz planı, bir ay uğraştığım işlerden daha iyi sonuç çıkıyor ortaya. Merakımı mazur görün lütfen sormadan edemedim, ne işle meşgulsünüz?
-
@Destan birde onun hunili versiyonu var bayılıyorum
-
@hayatım-sınav Bu mudur acaba
-
Bir o bir de bu
-
Günaydın gül yüzlü sevdiğime
Günaydın yeryüzünü aydınlatan yeni güne
Günaydın gün görmek için bekleyene
Günaydın, günaydın, günaydın..
Nazım Hikmet
İyi Pazartesi'ler diliyorum -
Haftalar bana mı çok hızlı geçiyor herkes benim gibi mi hissediyor? Daha dün hafta başı diyordum tekrar hafta başı oldu. İyi pazartesiler arkadaşlar, dilerim haftanız iyi başlar ve iyi sonlanır .
-
İnanır mısınız bugün tam 20 kişiyle pazartesi günü hakkında ne düşünüyorsunuz röportajı yaptım. Bir tanesi evlenme teklifi edecekmis yalnızca o konuştu geri kalan herkes homurdandi.
-
Ne kadar yorucu bir hafta başı benim için, bir karmaşa durumu söz konusu ve bir de hastalanma ihtimali. Kendime gelmem için söyleyecek sözleriniz var mı?
-
Sanırım gün bitmeden öfke kontrolümü sağlamalıyım, nasıl bir gün anlamadım, her şeyin üst üste gelmesi tesadüf olamaz?
-
Güzel bir gün geçiriyorsunuzdur umarım, ben bugün manevi olarak çok yoruldum, biraz müzik dinlemek bu işi çözecektir .
https://www.youtube.com/watch?v=d27gTrPPAyk