Gümrük muhafaza memurluğu mülakat süreci
-
Arkadaşlar bugün mülakata giren var mıydı? Nasıl değerlendirirsiniz soruları, komisyonu ve ortamı?
-
Çok zor sorular gelmeyecektir. Anayasa ve İdare hukuku sorusu çok sorulur. Öncekilere sorulan sorular, sonra gelenlere de sorulur. Verdiğiniz cevaplar üzerinden sıkıştırma yapılır.
-
Muhafaza memurlugunda da alan soruluyo mu .cikmis sorulari duzenlemisler burda gordum ama sorular bence cok alakasiz ve zormus sanki
-
@mutlakz sorulur hocam. Özellikle bölümümüzle ilgili kesin soru gelir.
-
@antimülakat anladim.peki bölüm ve alan haricinde nelerden soru gelir.siz katilmismiydiniz daha once mukakatina yani biliyo musunuz nedir ne degildir
-
Bugun mulakata katilan arkadasimla konustum. Alan sormuslar hep. Iktisat maliye ve hukuktan sorular gelmis. Muhasebe sormamislar. Toplam 4 5 dk sürmüş mülakat
-
@isimsiz sahi mi .arkadasinizin bolumu neydi acaba
-
@mutlakz Kendisi maliyeci. Birde iktisatci arkadasim var ona da ayni sekilde alan sormuslar. Ama cok temel seylerden soru gelmis.
-
Arkadaşlar geçmiş dönemde karışık yayımladığımız sorular var oradan görülebilir sorular.
-
şu sgk açıklansa vede kazansak şu mülakata hiç gitmesem ne güzel olurdu
-
Daha önceki mülakatlarda hazırladığımız sorular: http://forum.tercihiniyap.net/topic/369/2016-gümrük-mülakat-soruları-memur-personel-mülakatları-çıkmış-sorular
-
Tesekkur ederiz
-
Ayın 20'sinde sabah gurubunda son kişi olarak mülakata girdim. yorgun ama güler yüzlü 5 komisyon üyesi karşımda duruyordu. Genel bir tanıtmadan sonra sorulan ilk soru: Gümrük Birliği ve Serbest Ticaret Antlaşmasını açıkla, karşılaştır. İkinci Soru Bölüm alakalı olsa gerek ( Uluslararası İlişkiler) D-8 ülkelerini say. geri kalan 3 soruyuda Memleketim olmasından olsa gerek 1071Malazgirt Zaferi ile ilgili sorular soruldu.
RAbbim Yardımcınız olsun inşallah... -
Cekodan giren var mi .girenler de nasil gecti paylassalar keske