BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@yasaklı hiç gülesim yoktu yaa :):) :):) Eğer taşeron sınavından dolayı ise doğrudur bizim kurumlar genelde aynı anda birden fazla işi birlikte halletmekten hoşlanmıyorlar pek
-
@accosator il göçte gördük sınav açıklamak 1 günlük iş bence başka bir durum vardır ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
-
Bu kurum benim gözümde en iyilerden biriydi. Şu yaptıklarıyla baya arkalara düştü. Hayır optik okuyucunuz mu bozuldu. Bozulmadıysa eğer komisyondaki üyelerin kalemi mi yazmıyor Olduğu imza atacak geçecek. Sanki kurul başkanı bakan falanda çok yoğun dicem.
-
kucakta sınav yaptırdılar , sonuçların açıklamasının geç olmasına şaşırmadım . Organizasyon yetersizdi .
-
ağam bizimle eğlenir. açıklanmamasının başka açıklaması yok bence
-
Yani saçmalıklar silsilesi devam ediyor. Bu kurumun sınavını kazansak ne olur. Bu kurum mülakat yapacakta o mülakatı açıklayacak da ondan sonra güvenlik soruşturması yapacakta ölme eşeğim ölme. Bu kuruma bel bağlanmaz arkadaş ben onu anladım.
-
@paca08 aynen zaten gecenki alim da yaklasik 1 sene sürmüş kazananlar 2019da anca işe başlar
-
@ygndz 2018 kpss nin ertesi günü açıklarlar belki de
-
Size en cok eziyet edecek sınavlardan birine girdiniz arkadaşlar. Uzun bi sureç var daha önünüzde
-
@shady1 biz ne badireler atlattık bunu da atlatırız bro tabi bakalım sınavı geçtik mi bilemiyoruz
-
-
Bu konu hakkında en son 6 gün önce yazılmış. Sanırım sınava 1 ay önce girdik. Neyi bekletiyorlar acaba merak ettim !!!
-
@paca08 bekletmeleri için bir sebebe ihtiyaçları yok...anlayış gösterelim arkadaşlar onlarında işi zor zahmet edip cevap kağıtlarını, optiğe yerleştirecekler...
-
Gerçekten yeter artık ya
-
@füreya Artık açmıyorlar da neyse Allaha havale ediyorum.
-
@paca08 hangi sınava ne zaman girdim unutum bile
-
@aroma sorma hocam ben bu sınavı unutmuşum bile aradım. Tarih veremeyiz siteden takip edin dendi. Şu sınavı inşallah kazanamam neymiş ya lanet ettim. Bir insanı bu kadar soğutabilirler. Halbuki ben bu kurumu çok istiyordum. Neyse daha fazla konuşursam daha da sinirlenicem en iyisi susup tekrardan unutmak. Bilinç altıma atıcam bu sınavı girmedim varsayıyorum. Bu sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim. 2020 de işe başlar herhalde kazananlar.
-
Bu kadar uzun sürede açıklamamaları gerçekten hayal kırıklığı. Bu süre zarfında önümüze yeni fırsatlar çıkabilir ve sonucunu bilmediğimiz BTK sınavı nedeniyle bu fırsatları da geri tepemeyiz. Benim düşüncem BTK kalifiyeli ve istekli çalışanları böyle yaparak kaybediyor. Artık bu saatten sonrası hayırlısı. Hepi topu 700–800 kağıt optik okuyucuda okunacak ve kurulda açıklansın kararı alınacak. Toplamda maximum 3-4 günlük iş belkide. Ama bu hantallığı görünce insanın bu kurumda çalışma isteği falan kalmıyor.
-
arkadaşlar sonuç açıklamadan güvenlik soruşturması yapma ihtimalleri var mı?
-
@kaziratu yok.