BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@eemci yukarda da yazdım arkadaşın biri yanlış anladı .BTK ilana çıkmadan önce evrak teslimi için en az 3 gün yazmış daha sonra bunu aynı gün kuruma getirmeleri gerekir diye yazmış .Değişiklik bizim için iyi bir şey olunca gayet güzel ,hoş algılıyoruz ,İnsan psikolojisi sonuçta bunu gerektirir.Oysa aleyhimize bir değişiklik olsaydı bunu hiç hoş karsilamazdik.söyle bir değişiklik olduğunu düsünün. sözlü sınava 4 katı aday cagrilacak yerine 2 katı aday cagrilacak şeklinde bir değişiklik yapılsa , ve o arkadaş cagrilmasa ben cagrilsaydim diyebilecek miydi "Senin için iyi olmuş ,kuruma girebilme olasılığın arttı kardeş " ..Burada önemli olan BTK nin sinava giriş ilaninda sonuçlar aciklandiktan sonra resen değişiklik yapabilme yetkisi..
Kısacası bu süreçte , fonksiyonun sabiti BTK , degiskeni bizleriz ve fonksiyonun değerinde tek etkiledigimiz yazılı sınav sonucu ve onun da katsayısı oldukça dusukken, sabiti bir o kdar yüksek .Demek istediğim ipler neredeyse tamamen BTK nin elinde....
Belki saçmaladın diyeceksiniz ama yine de yazma gereği hissettim -
arkadaşlar evrak tesliminin ne zaman yapılacağı ve fotoğraflı özgeçmişin de dahil olup olmadığı ile ilgili net bilgisi olan varsa bizimle de paylaşabilir mi ??
-
@golden-ratio tabiki diyeceğim dostum sonuçta benden fazla net yapmışsın benden daha iyiysen ne ala ama şu hususu da hatırlatırım sana idarenin işlemleri düzenli ve sürekli olmak zorundadır olağan üstü bir durum olmadan 4 katı aday sayısını 2 katına düşürüyorum diyemez yani. bunun için yönetmelik değişmeli vs vs...
-
Mülakata giren var mı geçen seneden
-
En cok istedigim kurum buydu basarisiz yaziyo . Cok iyi yaptigima da inaniyodum . Arkadaslar soru cevaplar kac net yaptigimiz kac kisi aldigi yazmiyo mu
-
@ahobaba liste açıklansa daha doğru ve şeffaf olurdu. en azından kaçla kapattığını görürdük.
-
Kariyer.btk ya girebilen var mı güncelleme yapmak için
-
@ahobaba btk bilgi edinmeye yazın yazılı puanımı öğrenmek istiyorum diye dönerler size muhtemelen .
-
@nurkaya, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
arkadaşlar evrak tesliminin ne zaman yapılacağı ve fotoğraflı özgeçmişin de dahil olup olmadığı ile ilgili net bilgisi olan varsa bizimle de paylaşabilir mi ??
Ben btk yi aradım belgelerin hepsi mülakat günü verilecekmiş
-
@rettiger
teşekkür ederim -
@nurkaya, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@rettiger
teşekkür ederimRica ederim
-
Arkadaşlar cv dolduran var mi
Ben girdigimde bulamadim -
@lethe kariyer btk ya girdiğinde zaten sayfa direkt açılıyor ki, cv de o sayfanın en altındaki bölüm zaten, en tepede fotoğrafın çıkıyor, kpss puanın vs çıkıyor hani, en alta in ve tıkla.
-
@lethe yani sınava başvururken doldurduğumuz form var ya, o çıkıyor.
-
Bir süresi var mı arkadaşlar yoksa mülakat gününe kadar cv yi güncelleyebilir miyiz
-
@accosator ozgecmis için başvuru formu çıktısı alacağız değil mi yoksa kendimiz bir ozgecmis formu mu olusturacagiz
-
@blackmirror Hayır ćıktı istenmiyor sonuç açıklama ilanından sadece güncelleyip kaydet diyosun, istenen belgeler sağlık, askerlik ve adli sicil ile ilgili
-
Sagolun hocam
Bende gordum onu ama yine de emin olamamistim -
@accosator kendimiz bir belgeye mi yazıyoruz yoksa adliyeden falan mı alıcaz hocam
-
Evet arkadaşlar istenilen beyanları nasıl yazacağız bilgisi olan var mı ? ilk defa belge teslimi yapacağım için bilemedim