BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@macmohan2 kendiniz iki satır yazın yeter. Görev yapmama engel adli sicil kaydım yoktur gibisinden, isterseniz internette de örnek vardır mutlaka bakıp yazabilirsiniz.
-
@accosator sağolun hocam
-
@macmohan2 eyvallah
-
arkadaslar bu özgeçmiş ve fotografı güncelleyip bırakıyoruz sadece bu kadar mı ? çıktı almamıza gerek varmı mülakata giderken yani yanımızda götürecekmiyiz ?
-
@adimüflis Ben götürmeyi düşünmüyorum. Çünkü hem duyuruda bahsedilmemiş hem de zaten istedikleri zaman ulaşabilirler.
-
bu fotoğraf güncelleme işini neden yaptırıyorlar anlamadım ne gerek var ki böyle bir şeye.
-
@agnikai yok bee güncelleme boşver. Ben güncellemedim sadece özgeçmiş kısmına bi kaç cümle daha ekledim. Foto güncelleyen oldu mu, bilmiyorum ama...
-
Fotoyu bende güncellemedim.
-
Özgeçmisi nereye yaziyoruz
-
@wilfried Öyle bir şey yazmıyor ki. Sisteme girip kaydete basmak yeterli gibi geldi bana.
-
Belgelerle ilgili net bilgiye sahip olan arkadaş var mı ? Arayıp bilgi alan veya belge gönderen . Mülakat sırasında mı teslim edilecek
-
@balanced Hocam 69. Sayfaya bir bak.Bir arkadas aramis tumu mulakat gubu teslim edilecek demisler
-
Hocam mülakattan sonra işe başlama süreci ne kadar sürüyor.Oldu da mülakatı geçersek askerlik durumu için soruyorum
-
merhaba arkadaşlar nasılsınız napıyorsunuz mülakat için bir çalışma var mı? yoksa ben gibi sadece mülakat gününü mü bekliyorsunuz:) geçen senelerden atanan arkadaşlar tanıdıklar var ise mülakat sonuçları ne kadar süre sonra açıklanıyor bilgi veren olursa çok iyi olur
-
Sınav sonuçları, sözlü sınavın bitimini takip eden beş gün içinde Kurumun hizmet binasında ve internet sitesinde ilan edilerek başarılı olan adaylara posta yoluyla iadeli taahhütlü olarak bildirilir ve atama için gerekli belgeler istenir.
bu nedir arkadaşlar 5 günde mi açıklıyorlar sonuçları
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün mülakat başladı. Girip de Bilgi paylaşmak isteyen var mı?
-
@kronikaday Kimse paylaşmasa da artık sen girince paylaşırsın paylaşır herhalde dimi bodycim ? @genclerbirlikli
-
@kronikaday sizden bekleriz hocam öyle bi paylaşımı, üye olmak için mülakatları beklediyseniz demek ki paylaşım için burdasınız
-
@baumol bodycim tam yaziyordum lafı ağzımdan aldın, hay sen çok yaşa
-
@genclerbirlikli Sen de çok yaşa bodycim bak ne güzel yeni arkadaşlar katılmış aramıza :))))))