BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Mülakat hakkında tecrübesini paylaşacak bilgi verebilecek kimse var mı acaba? Bazılarımızın ilk mülakat tecrübesi olacak
-
@johnnash ilana tekrar baktım sözlü sınava katılan adayların ilgileri belgeleri sözlü sınav tarihinden en az 3 gün önce kuruma iletmesi gerekir. yazıyor .güncel btk sitesinde ise şimdi adayın ilgili belgeleri sözlü sınava gireceği gün kurumda alınacaktır yazıyor ..
-
bence son yazılan geçerli olacaktır
-
@golden-ratio adamlar kolaylık sağlamış işte şimdi kalkıp 2 evrak vermeye ankaraya mı gidelim kardeş
-
@yasaklı anlatmak istediğim o değildi ya neyse ..)
-
acaba mühendislikten kaç kişi girecek mülakata. mülakatla yazılı sınavın ortalaması diyordu duyuruda puanımızı bilmiyoruz ki ortalaması olsun:)))
-
@eemci işte onlar bize çaktırmadan alacaklar ortalamayı :):):)
-
@accosator mülakatta ne soruyorlar giren yok mu daha önce bilgin varmı
-
@eemci yok yaa ben de bulamadım :):) arıyorum arıyorum yok yok
-
@accosator büyük sır galiba kimseye sölemeyin demişler:)))
-
Mühendislikten 100 kişi var mıdır acaba mülakata girecek olan
-
Yok mu kimse
-
@seydialireis teşekkürler. bu üç beyan için birer taslak var mı internette? yazdığımız şeyi beğenmezler falan şimdi.
-
@agnikai "teias sağlık durumu beyan formu" yazın (google), örnek bir form çıkacak.
-
@seydialireis teşekkürler
-
Arkadaşlar galiba sadece fotoğraflı ozgeccmis goturulecek kuruma çünkü parantez içinde fotoğraflı ozgecmis yazmıyor parantez içinde yazanlar ise mülakat zamanı orada yazılacak ?
-
topril bulan veya arayan varmı :)) ne yapacaz bilemedim
-
@eemci ne torpili kardeşim hangi devirde yaşıyoruz babanın şirketi mi burası kim daha çok hakediyorsa onu alacaklar elbette demeyi o kadar çok isterdim ki diyemiyorum ama neyse
-
bu referans yani torpil sistemi insanları zorla haksızlığa itiyor. torpile karşı olanlar bile eşit şartlar olmadığı için torpil bulmaya çalışıyor ne zaman hak ve adalet gelecek ne zaman gerçekten o söylenen liyakat olacak. bu bizim milletin torpil ve hak inancı ne zaman değişecek.
-
@eemci yalancı dine yapılan yatırımlar eğitime ve çocuklara yapıldığında