BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@shady1 orada olmaz hocam sanmıyorum çok büyük ayıp ettiler
-
@baumol içerde olanlara +1
-
@nilayfb Sonunda iyiler mutlaka kazanır
-
@accosator Yok geçen sene kalamadım. Bakalım ilk kez akşam mülakatına gireceğim.
-
kaç kişi girecez acaba mülakata çok merak edıyorum
-
@paca08 herşeyin bir ilki vardır :)Yooo rekabet de akşam yapmıştı, gece bir buçukta dönmüştüm arkadaşın yanına. ....
-
Mülakat günleri, büyük ihtimalle puana göre belirlenmiş.
-
@seydialireis zannetmiyorum bence alanlara göre, 3 gün zaten
-
@accosator İnşallah dediğin gibidir kardeşim.
-
Uzman yardımcılığından çıkarılma
Verilen ilave süre içinde tezlerini sunmayan veya ikinci defa hazırladıkları tezleri de kabul edilmeyenler, ikinci sınavda da başarı gösteremeyen veya sınav hakkını kullanmayanlar ile uzman yardımcılığı dönemi içinde KPDS’den en az 70 puan ya da dil yeterliği bakımından denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan başka bir sınavdan eşdeğeri belgeyi yeterlik sınavından itibaren en geç iki yıl içinde ibraz etmeyenler, uzman yardımcısı unvanını kaybederler ve Kurumda durumlarına uygun memur unvanlı kadrolara atanırlar.
bu ingilizceden kurtuluş yok
-
@yasaklı yds disinda kaynaklari da ingilizce btk nin rekabet ve kgk gibi
-
Arkadaşlar en erken mülakat hangi gün acaba k gün sürecek ki
-
@macmohan2 3 gün yazıyor duyuruda
-
Arkadaşlar mülakat günü ve saati neye göre belirlendi bilen var mı? Puana göre mi ayarlandı acaba
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Az kalmış gerçekten şükür geldi sonuçlarınız. Epey de yüzdeliyiz forum olarak. Darısı mülakata olsun güzel neticelerinize sevinelim hep birlikte. Allah yolunuzu açık etsin.
-
Arkadaşlar iibf alanı için önceki mülakatlarda ne gibi sorular sorulmuş,kurum mevzuatından soru gelmiş mi mesela bilgisi olan var mı?
-
arkadaşlar mülakata kalan herkese hayırlı olsun inşallah benimde merak ettiğim daha önce mülakata giren var mı ? kurumun kendi mevzuatından soru gelecek mi iibf mezunlarına ?
-
mühendislik kazanan var mı?
sırf meraktan soruyorum. -
Mülakat nasıl olacak acaba bilgi verebilecek yok mu?
-
İnşallah bu mülakatı açıkta olanlar kazanır. Bazı doyumsuzlar güzel yerlere girmelerine ragmen halen mülakat peşinde. Dilerim Allahtan onlar giremez. Bi üst kurul yetmiyor diğerine sulanıyorlar. Hoş, 3 sınava aynı gün girme heveslilerinden ne beklersin ki. Başka listede olmayıp girecek arkadaşlara başarılar.