BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Dostlar Selamın Aleyküm.
Bugün kurumdan bir dost ile iletişim kurduk. Yeniden sordu bizim için sağolsun. Kurumda işler biraz tek elden yürüyor bu nedenle de çok fazla bilgi alma olanağı yok malesef. Ancak bahsettiğim taşeron sürecinden sonra sizin işlemlere geçilmiş. Yani süreç devam ediyormuş. Çok vakit alacağını sanmıyoruz denildi. Bakalım duruma göre yeniden sorarız dostumuza. Şimdilik haberler böyle.
-
@paretowilfredo ilginiz için teşekkür ederiz üstad...
-
@hgrotius ihs li alan başka üst kurullar da var onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum
-
Kurumdaki uzman yardımcıları memnunlar mı acaba?Üst kurullar arasında en kapalı kutusu bu kurum heralde..İş tatmini ve kariyer olanaklarının nasıl olduğuna dair pek detaylı bilgiye de rastlamadım
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz.biraz daha vakit alacağını düşünüorum
-
@del-piero doğrusunu konuşmak gerekirse pek değiller. ÜSt kurullar binlerce personeli olan kurumlar değiller haliyle bir daire başkanıyla, bir başkan yardımcısı ile çok rahat görüşüp bir konuyu tartışabilirsiniz ancak BTK uzman yardımcısı daha katı bir hiyerarşi ile muhattap.
-
@hgrotius Anladım,görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
-
Dün hiç tanımadığım bir kuruma
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup
Noldu bizim sonuçlar dedim
Müspet bir cevap aradım
Şaşkın bakışlarında dün
Bildik bir söz bekledim eskiden kalma
Öylesine
Hemşerim sıyırdın mı dedi
Beklediğim sözler bunlar değil
Yüzüme baktı lâ hâvle dercesine gözlerime
Ama senin gibi değil
Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil... -
@accosator Hocam BTK Eskişehir Yolu Danıştay karşısında giderken sağda dönerken solda aman diyim yapma böyle
-
-
BTK sınavlar iptal dese de şaşırmam bu saatten sonra hatta gidip itiraz bile etmem o derece umursamıyorum. Ne demişler fazla naz aşığı usandırırmış.
-
Amma teknoloji kurumuymuş iki tane optiği okuyamadı gitti
-
Arkadaşlar inanmayacaksıniz ama açıklanmış
-
@texas İçerde miyiiiiz
-
Açıklanmış, 26 nisan benimkisi, btk nın zeki müren sevdiğini bilseydim o şarkı sözlerini önceden yazardım
-
@Baumol icerdeyiz kardeşim
-
26 nisan saat 19.00-20.00 arası çağırmışlar beni de o saatte mülakat olur mu ki hiç duymamıştım
-
27 nisan benimde geç oldu ama güzel haber oldu darısı mülakata:)
-
Beyler o kadar saydık saydırdık mülakata kalmışız. O değilde BTK gibi kurum yok be dermişim U dönüşü yapalım mı ?
-
unuttum ben bunu ya kac kişi girecekti mülakata kaçla kapatmış onları göremıyoruz dımı