BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Bir ara Ulaştırma Bakanına twitterdan Sayın Bakanım BTK sınavı şu tarihte oldu halen daha açıklanmıyor diye yazsam mı diye düşündüm. Sonra hızlı bir şekilde vazgeçtim. O kadar mülakat sınava giriyoruz sonuçta.
-
@yasaklı bence de öylesine bekletiyorlar, talimat verilince yüklerler, artık talimat ne zaman verilirse.Ne zaman akıllarına düşersek o zaman, bizim bi sınav işi vardı noldu o yaa? diyecekler, allah allah daha açiklamadık mı biz onu, e açıklayalım madem diyecekler bi gün.
-
@paca08 paca'cım sen bi ara iptal edilirse şaşırmam diye yazmıştın, böyle giderse senin dediğin çıkacak :):)
-
@accosator Harbiden sınav iptale doğru gidiyor Şaka yaptık ciddiye almışlar
-
@pareto_wilfredo hocam kurumiçinden hiç mi haber alınamıyor.cidden çok yıprandık.en azından kısa zamanda açıklanmayacağını bilirsek ona göre hareket ederiz
-
Memlekette herkes taşeron işçilerin peşinden koşuyor, aynı anda iki iş yapamıyorlar, hayır taşerona da hakkını ver de adamlar hali hazırda zaten bir işi var.
-
@poirot yanlış kişiyi etiketlediniz yine doğrusu @paretowilfredo
-
@poirot soracagim dostum haftaici
-
@paretowilfredo teşekkürler.
-
Bugün kurumu aradım ve sonunda açtılar. Benim şu sınav için harcadığım eforu siz sınavı açıklamak için harcasaydınız çoktan bu sınav açıklanırdı diye söyledim. Karşımdaki memur bizim yapacağımız bir şey yok bizi aşar dedi. Demekki BTK'da memur amire tek bir kelam bile edemiyor. Yani gidip daire başkanına efendim çok fazla şikayet geliyor sınav açıklanmadı diyemiyor. Yani komisyondakiler belkide sınav yaptıklarından haberdar değil. Ben bu kadar vurdumduymaz bir kurum görmedim. Net diyorum herhangi bir merkez uzmanlık bu kurumdan kesinlikle iyidir. İçerdekilerin nasıl ve ne şekilde girdiği belli.
-
Gerçekten en azından yazılı sınavlarda bu kadar oynatmayın insanı sözlü sınavlarda yapılanlar ortada zaten yazılıyı geçsek bile öğrenemiyoruz mevzuata aykırılık , vatandaşa ve emeğine saygısızlıkta son nokta artık.
-
2018 kpss gelmeden bir yerlere girsek de kurtulsak artık.
Memura da hak veriyorum, oraya girene kadar kim bilir kaç takla attı :):):):) -
İlan bekle, yazılı sonucu bekle, mülakat gününü bekle, gvs lerin bitmesini bekle, mülakat sonuçlarını bekle.................
-
Sınav kağıtlarının okunmaması imkansız.
Çok merak edenler için;
https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Sayfalar/Bilgi-Edinme
Adresinden bilgi edinme yoluyla kendi sınav sonucunuzu ve kaç puan aldığınızı sorup öğrenebilirsiniz. -
@btkaday Alan+ SGM Yönetmeliği yeterli olur bence
-
@paca08 hocam bir süre sonra böyle bir sınavın varlığını unutacaz :))
-
@poirot Hocam bu sınavdan bir beklentisi olan beklemesin. Milli piyango gibi düşünün çıkarsa acayip sevinirsiniz. Çıkmazsa da zaten bana çıkacak değildi ya dersiniz.
-
@poirot hangi sınav
-
@genclerbirlikli :):):) seni köftehor seni :):):)
-
@accosator onun tuzu kuru artık