BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@yasaklı 72+ kişi kalmıştır mülakata.
-
Akşam mülakatınıda ilk defa gördüm hayırlısı olsun bakalım cümlemize
-
Benim mülakat da akşam olacak.
-
@paca08 ben yaptım
-
@genclerbirlikli ilanda 4 katı cagrilacak diyordu ama hocam gecmismidir 72 yi
-
@accosator Hocam senin şarkı sözlerinden etkilenip açıkladılar. Ben biraz daha sallasam mülakatı da geçer miyim acaba
-
@paca08 o zaman mülakatlar bitince tekrar devam ederim mesaiye.
-
@lethe son sıradaki adayla aynı puanı alanlar çağrılır hocam, geçmiştir
-
@accosator Aynen şimdi kalemini boşuna yorma kendini en doğru ana sakla zaten bunun mülakatı olana ve sonuçları açıklanana kadar 4-5 ay geçer.
-
@genclerbirlikli olabilir gercekten hocam liste de olmayinca kestirmek zor
-
O kadar laf ettiniz Açiklaninca hemen unuttunuz ya sgk da da böyle yapmayin
-
Şu kariyer. nette foto ve özgeçmiş güncellemesi ayın 25 ine kadar açık olur değil mi, mülakatlar 25 inde başladığına göre. ......
-
@shady1 Ben hala sözümün arkasındayım. Baştan aşağı kurumun adına şanına yakışmayan bir süreç izlediler. Mülakat da böyle olacak ona da eminim. Kazanmak güzel sadece o kadar.
-
Puanlarda açıklanmadı bu da yanlış bana göre her ne kadar mülakata kalsakta yanlışlar ortada arkadaşlar.
-
@paca08 Hocam sen geçen sene de girmiştin sanırım.O zamanda mı liste, puan falan açıklanmadı?
-
@accosator pardon kariyer. btk. gov. tr olacak. ......
-
@luthor Geçen senede açıklanmadı.
-
@paca08 geçen sene mülakata girdin mi paca
-
Arkadaşlar sadece sonuçlarinıza bakmayın. Sonuçları açıklayan ilandaki açıklamaları okuyun, istenilen belgeler var........
-
@baumol, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@shady1 Ben hala sözümün arkasındayım. Baştan aşağı kurumun adına şanına yakışmayan bir süreç izlediler. Mülakat da böyle olacak ona da eminim. Kazanmak güzel sadece o kadar.
Bravo dostum bize boyleleri lazim. Başarilar