BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
ÖSYM TERCİH KLAVUZUNU YAYINLADI BTK DA HALA SES YOK. ÖSYM TERCİHİ YAPACAK OLUPTA BTK DAN VAZGEÇECEK OLAN OLURMU ACABA
-
Kuruma ulaşabilen var mı
-
@eemci olmaz
-
Bir haftayı daha devirdik bakalım daha nice haftalar olacak görünen o ki.
-
Btknın bağlanacağı bakanlığın değişme ihtimali varmış. İnşaallah bu değişiklikler olmadan açıklanır. Yoksa atamalar bilmeme derken 1 yılı bulur.
-
Cumhurbaşkanlığına bağlı Ulusal Güvenlik Direktörlüğü adı altında bir kaç birim toplanacak bunlardan biride Btk diye yazıyordu haberlerde. tabi ne kadar doğruysa
-
Bu hafta açıklanır inşallah
-
66 gün oldu bugun acıklansa artık
-
duyurularda 3 temmuz tarihli sınav sonuçlarını ilanını gördüm elim ayağıma dolaştı sanırım bize geliyor yavaş yavaş sıra
-
18 kişiden 2 kişi geçmiş. Bizimki açıklanmasa daha iyi.
-
dediğiniz Elektromanyetik Alan Ölçüm Sertifikası sınavı zor bir sınavdır. yani mülakat olayı değil:)))
-
@eemci mülakat da kolay bir sınav değil bence hatta en zoru mülakattır. yazılı sınav ne kadar zor olursa olsun bir şekilde geçilir ama mülakat senin elinde değildir bunu zor yapanda budur senin de bunu iyi bildiğini sanıyorum:)
-
@yasaklı dediğiniz sınavda mülakat yok sadece sınav o yüzden geçen geçmiştir belli bir kontenjanı yok. ama mülakat öyle değil ben mülakatın kolay yada zor olduğunu söylemedim sadece mülakatta kontenjan var. alınacak sayı bellidir. yanlış anlattım galiba.
-
Kurumu arayan var mı ? Haftanın son günü belki açıklarlar.
-
Sonuç ne olacaksa bilelim artık ya
-
Dün aradım insan kaynaklarındaki bayan her zamanki cevab verdi başkanlıktan gelen bir bilgi yok dedi takipte kalın dedi :))
iptal olma gibi bir durum olabilir mi sistem değişikliği olacak diye sordum .yok iptal olmaz dedi. -
Atanan arkadaşlar sözlü mülakattan sonra güvenlik soruşturması kaç ay sürüyor?
-
Sınav sonuçları ve başarılı olan adaylardan atama için istenecek gerekli belgeler, sözlü sınavın bitimini takip eden beş gün içinde Kurumun resmi internet sitesinde ilan edilir ve adaylara elektronik posta veya kısa mesaj yoluyla iletilir. Ayrıca asıl ve yedek listelerde yer alan adaylara posta yoluyla tebligat yapılır.
Şunu gördükçe bir gülme geliyor gerçekten.Keşke ilan metnine yazmasaydınız.73 gün oldu hala ses yok.
-
bari bu hafta açıklasalar yeni bakanlar seçildikten sonra listeler daha çok değişicektir büyük ihtimal.
-
açıklandı arkadaşlar...
kazananlara hayırlı olsun