BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Kuruma ulaşabilen oldu mu son zamanda
-
kuruma ulaşmanın bi anlamı yok. eğer içeride tanıdık biri varsa ona ulaşıp gerçek bir bilgi almak gerek. tel edip sorduğunuzda cevap hep aynı olacak.
-
@kronikaday twitterdan kurum başkanına tweetlesek dikkat çekeceğini düşünüyorum
-
olabilir ama tüm adayların baskı yapması gerek. 3-5 kişiyle olmaz.
-
arkadaşlar arayan var mı ben ulaşamıyorum en azından seçimden önce açıklanma ihtimali var mı onu bari sorayım dedim yok
-
@yasaklı bende ulaşamadım hocam seçimden önce acıklanır diye düşünüyordum ama pek bi hareketlilik yok gibi
-
Arkadaşlar bugün kuruma ulaşabilen var mı,bugün tekrardan bi deneyelim
-
@johnnash Bu saatten sonra ulaşamayız hocam yarım gün çalışıyorlardır muhtemelen
-
Bu hafta gelir mi dersiniz?
-
@luthor valla onu bilemem ama ben ara ara arayıp hatırlatıcam tabi ulaşabilirsem sizlere de tavsiye ederim dostlar belki bi baskı oluşur kpss öncesi açıklarlar da en azından yolumuza bakarız...
-
@yasaklı Hocam son zamanlarda pek aramadim ama en son aradigim zaman ulasilamiyordu.Kurumu arayinca telefona cikiyorlar sonra sinavla ilgili birime aktariyorlar ama o birim telefonlara bakmiyor.Hala oyle mi acaba ?
-
@luthor bazen direkt meşgul bile çalıyor ama denemekte fayda var yarın bi daha bi zorlayalım bakalım bayram rehaveti uzun sürmesin
-
@yasaklı Bir şansımızı deneyelim hocam haklısın
-
Üstad ulaşabileceğin birileri var mı senden yardım bekliyoruz.Süreç hakkında kimseden bilgi alamıyoruz. @paretowilfredo
-
arkadaşlar kurumu yine aradım komisyonun takdirinde gibi standart bir cevaptan sonra bizim aradığımızı komisyona ilettiklerini söyledi teldeki kadın yani ne kadar çok arama o kadar çok baskı:) bazı arkadaşlarınızın feragat durumu varmış buna yönelik durumları da aktardık komisyona herhangi bir mağduriyet yaşanmaması açısından dedi...
-
@yasaklı arayıp bastıralım biraz o zaman hocam cumaya kadar acıklansa cok iyi olur
-
Arkadaşlar twitterdan kurum başkanını etiketleyerek yada tweetlerine cevap yazarak da ulaşabiliriz.Başkan çok anlayışlı biri faydası olacağını düşünüyorum twitterdan ulaşmanın. Başkanın twitter adresi “ofatihsayan” . İnşallah sesimizi duyurabiliriz.
-
Seçimde bitti inşallah bu hafta içerisinde açıklayın artık.
-
@paretowilfredo üstad mülakat sonuçları ile ilgili kurumdan bilgi alabileceğimiz birileri var mıdır
-
@johnnash Zor dostum, daha önce de bahsetmiştim kurumda hemen her işi Başkan yürütüyor. Ona ulaşmak lazım net bilgi alabilmek için.