BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@golden-ratio biz yinede seçim sonrası açıklanacak diye bekleyelim yoksa sgk ya döner bu da ha açıklandı ha açıklanacak diye ayları deviririz ben en iyi ihtimal önceki açıklanma tarihini yani 4 ayı gözden çıkaralım derim daha erken açıklanırsa ne ala ama bu yıl bildiğiniz gibi çivisi çıktı bu işlerin ki bunun yazılı sınav sonucu bile 2 ay sonra açıklanmıştı
-
@paca08 Seçime kadar açıklanır mi soruma o kadar net bir şekilde o kadar sürmez ya Dedi ki(konuşma dilini yazı diline tam aktaramadigim için böyle ifade ediyorum .) açıkçası kısa zamanda açıklanır gibi geldi bana .
Bir de ben ilk defa aradım gayet açıklayıcı bir şekilde yonlendirdiler ik'ya numarasını dahi verdiler .sanırım diğer arkadaşların tefonlarina cevap vermemişler.
dediğim gibi verdiğim numaradan sizlerde ilerleyen günlerde arayıp bilgi alabilirsiniz .. -
Ben de mülakat sırasında sormuştum aynı yanıtı vermişlerdi
-
kuruma telefonla ulaşabilen oldumu. açmıyorlar telefonu.
-
@eemci ben perşembe ve cuma günü aradığımda ulaşmıştım
-
@av-sema ne cevap aldınız acaba?
-
@johnnash ne zaman açıklanacağı belli değil dendi . 1 gün Sonra da olur 5 ay Sonra da olur hiç belli değil dendi
-
@av-sema ne kadar enterasan bir nickname. Yani sanal alemde bile avukat kimligini vurgulamaya calismakla neyi amacliyosunuz sasiriyorum. Üstünlük çabasi midir bu nedir yani
-
@reckless memurlar sitesinde görmüştüm. Bu şekilde hesap açanlar var. Mesela bu forumda @av-ssualp vardı sık bir şekilde yazan. Bence isimlere çok takılmamak lazım. Dr. ya da Prof. Ön takılı kullanıcı adları da olabilir.
-
@reckless yanlış anlamayın avukatın avukatlığını yapmıyorum ama böyle bir isim tercihinin sorgulanmasına şaşırdım sadece
-
@reckless Avukat olduğu zaman senden üstün mü oluyor ? Nickname üzerinden tartışma çıkaran ilk forumdaş olabilirsiniz. Sizi tebrik ediyorum
-
@reckless bi hazmedememezlik var galiba. NEden bu kadar gözünüze battı
-
-
@reckless hocam sizde bi ruh hastalığı var artık buna eminim veya yaşınız 15 falan nerde gereksiz yorum varsa arkasında siz varsınız allah akıl fikir versin
-
@pawnex boşverin arkadaşım uğraşacak başka şeyler bulsun
-
@Reckless in önceki mesajlarına bi baktım istisnasız herkese atar yapmış
-
-
İnsanlar buradan gelen iletilerle heyecanlanıyor çocukluk yapmayın özelden tartışın
-
@av-sema reckless ne kadar hatalıysa dışın de bu mesajınız hatalı. Resmen normal bir insanı kışkırtacak bir mesaj yazmışsınız. Reckless gibi neredeyse tartışmaya bahane arayacak birini de böyle bir mesaj cidden çileden çıkartır. Maalesef ateşe körükle gitmişsiniz. Avukat olmanın eskisi gibi çok avantajı olmadığından günümüzde her taraf hukuk fakultesi olunca övünülecek bir bir statü olmaktan da çıktı.
-
@islimbot benim için itibarı yüksek bir fakülte, her yerde o fakülteden olduğunu görmüyorum. Vakıf üniversiteleri kaliteyi düşürmüş ise benim kabahatim yok.