BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Sınav sonuçları ve başarılı olan adaylardan atama için istenecek gerekli belgeler, sözlü sınavın bitimini takip eden beş gün içinde Kurumun resmi internet sitesinde ilan edilir ve adaylara elektronik posta veya kısa mesaj yoluyla iletilir. Ayrıca asıl ve yedek listelerde yer alan adaylara posta yoluyla tebligat yapılır.
Bu süreye uymak zorunda değiller mi ?
-
@luthor uymak zorundalar uymayacaklar ise yönetmelikteki bu maddeyi çıkarıp keyfimiz ne zaman isterse o zaman açıklarız ibaresi koymalılar pazartesi arayıp aynen bu şekilde durumu dile getireceğim sizlerde aynı tepkiyi verip yönetmelik maddesinden bahsederseniz etkili bir sonuç oluşabilir
-
@yasaklı sanırım şimdi daha önceden demek istediğim konuyu anlamışsınızdır ,anlatmak istediğim bu gibi sorunlardi zaten ,Ma siz demiştiniz ki bu gibi değişiklikler için yönetmelik değiştirmesi gerekiyor .Soruyorum şimdi gerek varmiymis ??
-
@yasaklı Haklısın hocam arayıp hatırlatmak lazım gerçekten
-
@golden-ratio sanırım şimdi anladım değil, hiç bir şey anlamadım dostum belli ki içinde ukde kalmış nedir durum özetler misin?
-
@luthor yanlış hatırlamıyorsam yazılı sonuçlarının ilanı için aradığında telefonlara cevap veren olmuyordu bunda da olmaz
-
@accosator aradığında arandığında olacak pardon
-
@yasaklı dostum öncelikle içinde ukde kalmış demek ki demen hoş bir yorum değil,bunu söylemen de söylediklerimi kişisel algilamandan kaynaklanıyor,dediğim gibi seni tanımadan eleştirmek de haddim değil ,
-
@golden-ratio iletişim sıkıntımız var seni anlayamıyorum dostum en iyisi konuşmamak sanırım
-
@accosator Öyle hocam daha önce aradığımda açan olmamıştı
-
Seçim süreci nasıl etkiler acaba?
-
arkadaşlar kurumu arıyorum tel çalmıyor bile otomatik kapanıyor ulaşabilen var mı acaba yönetmeliğin ilgili maddesini hatırlatacaktım?
-
@yasaklı özellikle yapıyorlar işte onu
-
tüm her şey seçimden sonraya kalacaktır kimseyi küsturmemek için:))
-
Arkadaşlar ,İnsan kaynaklarını aradım ,konuştuğum görevliye ilgli 5 gün içinde açıklanır maddesini de hatırlatıp sonuçların neden hala aciklanmadigini sordum ,Kendisi ,daire başkanlarının bu dönemlerde yoğun olduğunu ve kısa süre içerisinde aciklanacagini söyledi .Haziran seçimlerine kadar açıklanır mi soruma da "O kadar sürmez "dedi .
Söyle bir bilgi de vereyim geçen yıl yapılan bilişim uzman yardımcılığı sinav 11 Şubat .mulaktlar 6-10 Mart ,sonuçlar ise 13 Temmuz tarihinde açıklanmış..
Ayrıca ilerleyen zamanlarda tekrar aramak isteyen olursa 0312- 294 -73 -50 numaralı telefonu arayarak doğrudan insan kaynaklarına bağlanabilir .. -
Hep birlikte arayıp kendimizi hatırlatalım arkadaşlar.Erken açıklanır inşallah
-
@golden-ratio Teşekkür ederim Hocam bundan daha detaylı bilgi alınamazdı herhalde. Bir tek tarihini söylememiş
-
@golden-ratio insan kaynakları açıyor mu telefonu, çok iyi :):)bir iki gün sonra açmamaya başlamazlar umarım, yarın ben de ararım o zaman.
-
Geçen sene gibi olmaz umarım
-
@accosator btk arayinca kimlik soruyo. O yuzden sen ararsan bilgi vermezler.