BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@paca08 saat kaçta hocam sizin
-
@johnnash 10'da hocam. Bu arada belge götürmemize gerek yok sanırım.
-
@paca08 öyle diyorlar ama ben çıkarmıştım zaten yanımda götürürüm.Çıkarmadıysanız olabilir.Hocam siz bu başlıkta en çok bilgi paylaşansınız takip ettiğim kadarıyla.Sınav süreci öncesi sonrası soruları derleyip toparlamanız paylaşmanız çok güzeldi emeğinize sağlık.Sosyal bilimler mülakat aşaması hakkında hiç kimse birşey yazmadı.İnanıyorum ki orada yaşadığınız tecrübeleri de burada paylaşacaksınız.Şimdiden size,emeğinize teşekkür ediyorum.İnşallah muvaffak olursunuz.Dualarım sizinle
-
@johnnash Merak etmeyin hocam mülakat anında ne yaşadıysam burada yazarım. Mülakatta ne sordular, nasıl davranıyorlar gibi ayrıntıları da yazarım. Fazlasıyla mülakat tecrübesi yaşadım. Burada arkadaşlar bir şey paylaşsa veya paylaşmasa benim için pekte anlamı yok. Hayırlısı neyse o olsun
-
Bana nobelle ilgili soru çıktı. Alan sorularıda vardı. Bu saatten sonra fazla bakılacak bir şey yok. Herhangi bir belge götürmenize gerek yok. Orda beyan formu imzalatılıyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun @paca08
-
Ben de katılmayacağım mülakata arkadaşlar, başarılar herkese hayırlısı olsun.
-
Ben de mulakata gitmedim girecek arkadaslara basarilar simdiden hayirlisi olsun
-
Katılmayan arkadaşlar sosyal bilimler mi? Ayrıca neden katılmadınız arkadaşlar:) heralde 50 kişi filan girmiş olacak mülakata
-
@yasaklı arkadaşlar katılmadıkça acaba kurum iyi değil mi diye aklıma geliyor ama neticede üst kurul deyip kendimi soğutuyorum
-
@johnnash daha iyi yerleri kazanmışlardır yada hali hazırda bir işi vardır yoksa işsiz birisinin kurum seçme lüksü olmaz:)
-
Arkadaşlar grup halinde bizi aldılar bekledik ondan geç yazıyorum. Komisyon sizi çokta zorlanıyor. Mülakat 10-15 dakika sürüyor. Genel olarak kendinizden bahsediyorsunuz. Bu arada Kurum hakkında bir iki bir şey okumakta fayda var. Önünüzdeki kağıtta sorular var. Bir numara söyleyip o kağıttaki sorulardan birini cevaplıyorsunuz. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.
-
@paca08 Çok sağol hocam. Kağıttaki sorular alan soruları mı oluyor ? size alan mı denk geldi yani
-
@gazi3 Kağıttaki sorular alan ve kurumla ilgili karışık oluyor bana alan ve kurum sorusu denk geldi.
-
@paca08 anladım hocam tekrar teşekkürler hakkımızda hayırlısı olsun
-
@gazi3 Önemli değil hocam inşallah hayırlısı olur.
-
garip bir bendemi yaptılar:))) mühendislikten girdim ama benim önümde soru felan yoktu kendileri sordu teknik sorularıda
-
@eemci benimki de sizinki gibiydi.
-
@eemci benim önümde sorular vardı sayı söyleyip cevaplamaya başlayınca art arda sorular sormaya başladılar .Konu konuyu açıp farklı farklı alanlara gidilebiliyor.Hatta şöyle bir ilginç bir soru ile dr karşılaştım "Kendinizi siyaseten yakın bulduğunuz bir taraf var mı "? Ben nasıl yani deyince ve anlamsız bir bakış atınca Mühendislik ten girsen böyle bir soru sormazdım ,ama sosyal bilimlerden giriyorsun böyle bir soru sorabilirim" dedi
-
@eemci ben sosyal bilimlerden girdim bana da kağıttan sormadılar
-
@eemci bak gördün mü, yalnız değilsin :):)