BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@genclerbirlikli Kardeş bu nasıl bir winnerlık her girdiğin sınavı kazanıyon dikkat ettim de :))
-
@valentinus hocam sınavlar arka arkaya olunca soğumadı bilgiler ondan galiba eylüldekilerden kazandığım yok ama aralık sonrası sınavlar ( 3 gsb, kültür, 2 hazine, kalkınma, btk, aspb) güzel sonuçlandı. Çalışmaya ara vermeyince oldu işin özü.
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam
-
@genclerbirlikli hocam özel değilse niye girmiyorsunuz mülakata,kurumu beğenmediğiniz için falan mı
-
@johnnash başka yer oldu hocam bana ondan sonra girmeyi biraktim artik bu girmediğim 6. Mülakat olacak
-
@johnnash adam kazandığı kurumları seçmekte zorlanıyor şimdi sende daha da zorlaştırma işini
-
@genclerbirlikli aha bak bu adamı öpün başınıza koyun aç köpek gibi her gördüğüne atlamıyor hedefi var onu başarması yetiyor bu olsun bu da olsun bunu da deneyeyim demiyor:)
-
@yasaklı sağolasın hocam inş diğer kazanan arkadaşlar da her yere saldırmazlar.
-
@genclerbirlikli hangi kuruma girdiniz hocam? Hedefteki mesleğinizde misiniz
-
@johnnash hazine kontrolörlüğü hocam, çok şükür istediğim kurum oldu
-
@genclerbirlikli İddia ediyorum btk mülakatına giren adayların 1/4 i falan hali hazırda bir merkez kadroda istihdam olmuş kişilerdir hocam.Muhtemelen bundan da ekmek çıkmayacak ama şansımızı denicez ne yapalım.
-
@luthor evet hocam vardır o kadar. İnşallah Daldan dala gezecekler değil de halihazırda yerleşemeyen, hakeden arkadaşlar kazanır.
-
yav ben şunu anlamıyorum şimdi kendimi komisyonun yerine koyuyorum bi tarafta bir kurumda uzman bir arkadaş olsun diğer tarafta işsiz yıllarını kpssye adamış bir aday olsun çok çok bi sıkıntısı yoksa onu alırım tabiki. ne zaman ki mülakata giren herkes hali hazır bi işte çalışıyor o zaman seçenekleri değerlendiririm. keşke bu şekilde bir düşünce olsa madem istihdam seferberliği var madem işsiz genç sayısı patlama var o zaman işsizlerden al kardeşim diyeceğim şimdi birisi çıkacak işsizlik kurumu mu kardeşim burası diyecek sanki işe alacağımız adamları sokaktan topluyoruz.
-
@yasaklı çok haklisin dostum ben olsam ben de oyle yaparım ama bu komisyonlarda vicdan diye bi sey kessinlikle yok.
-
Ben de sosyal bilimler olarak hakkımdan feragat ettim arkadaşlar.Mülakata girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
yok mu arkadaşlar bugün sosyal bilimlerden giren izlenimlerini anlatacak?
-
@yasaklı Vardır ama yokmuş gibi hareket ediyorlar. Yarın çıktıktan sonra paylaşırım. Her zamanki gibi yine bizden faydalanacaklar
-
Ben de BTK da mülakat hakkımdan feragat ediyorum arkadaşlar. Hakkınızda hayırlısı olsun hak eden kazansın inşallah.
-
Sosyal bilimler mülakatı bugün başladı. Gelmeyn adaylar oldu. Hukukçular ve mühendisler mülakatları bugün bitmiş. Yarın sosyal bilimler mülakatı devam edecek. Format aynı mühendis arkadaşların söylediği gibi. Ortalama 10-15 dk sürüyor. Sohbet havasında geçiyor. Belli sayı aralığı var sayı söyletiyorlar size. O numaradaki soruyu okuyup cevaplıyorsunuz. Herkese başarılar
-
@wicksell Hocam ne sordular size ya da ne çıktı teknik çıkıyorsa ona göre bakayım