BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@ucsuzbucaksız teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar. 3-4 arası olan mülakatım 5-8 arasına uzadı. Muhtemelen diğerlerininki devam ediyordur.
Beyan formu götürmenize gerek yok. Orada hazır var onu imzalıyorsunuz.
İçeri cep telefonu alınmıyor.
Mutlaka süreler üzüyor. Bir kişi için 10 dk hesaplanarak planlanmış ama en az 15-30 dk sürebiliyor.
Birkaç teknik soru sordular.
Oop, inheritance, polimorfizm.
Kendini geliştirmek için hangi kaynakları takip ediyorsun.
Pmi pmp nedir.
Rastgele sayı söyleyip o sayıya denk gelen soruyu cevaplıyorsun. Ben 32 dedim kep denk geldi. Ona göre hazırlanıp gidebilirisiniz.
İngilizcem iyi deyince İngilizce devam edelim dediler ama çok iyi devam edemedim. Tekrar Türkçeye döndük
Kurum başkanı da ara ara gelip gidiyormuş benim mülakatın ortasında geldi. Fetöyle ilgin ya da ailenden birinin ilgisi var mı dedi.
Daha önce nerelere çalıştın vs sorular sordular. Öyle çok sıkıştırma falan söz konusu değil. Rahat olun bildiğinizi cevaplayın bilmediklerinize bilmiom deyin. -
Saat 3 de girdim 10 da çıktım. Benimle olan arkadaşların bazıları, benim gibi kurumdan soğudu.
Kurum çok katı kurallarla yönetiliyor hissi uyandırdı bende.
Benim mülakatda muhabbet şeklinde geçti. Oop ile ilgili ve dns ile ilgili teknik sorular soruldu. -
@mvccoder sizin alan neydi?
-
@wicksell mühendislik
-
@kronikaday alaniniz neydi acaba?
-
@kronikAday yani özgeçmiş formu da dahil hiçbir evrak götürmemize gerek yok?
-
@nurkaya hiçbir şey götürmeye gerek yok
-
@kronikaday teşekkürler
-
@rettiger mühendislik
-
@mvccoder mülakat saati 15.00 miydi yoksa siz mi erken gittiniz
-
@kronikaday 16:00 17:00 arasıydı. 1 saat erken gittim.
-
Sosyal bilimler alanından giren arkadaşlar yok mu
-
@johnnash heralde bölüm bölüm ayırmışlar sosyal bilimler sadece cuma günü sanırım.
-
@yasaklı bugün iibfde var
-
Bugün giren arkadaşlar umarım bizi bilgilendirir
-
İbf bugün mü başlıyor ?@genclerbirlikli
-
@wicksell evet benim bugün mesela.
-
@genclerbirlikli Hocam senin de yardımlarını bekliyoruz bilgilendirirsen seviniriz
-
@gazi3 hocam girsem elbette yardim ederdim ama girmiycem o yüzden kusura bakma