BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Benim mülakatım da bugün akşam. Ben çıkınca yazarım söz. Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@ucsuzbucaksız bugun akşam derken hocam kaça kadar mesai yapıyorlar acaba
-
@ucsuzbucaksız artık guvenilir imajı verebilmek için "Söz"verilir olacak herhalde bu başlıkta .(Yanlis anlamayın sizi eleştirmek için söylemedim ,sadece artık geldiğimiz noktaya deginiyorum:))
-
@yasaklı Benim ki 8-9. Sonrası var mı bilemiyorum
-
@golden-ratio, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@ucsuzbucaksız artık guvenilir imajı verebilmek için "Söz"verilir olacak herhalde bu başlıkta .(Yanlis anlamayın sizi eleştirmek için söylemedim ,sadece artık geldiğimiz noktaya deginiyorum:))
Haklısınız, maalesef
-
Giren arkadaşlar izlenimlerini paylaşsa keşke.Mevzuat ağırlıklı mı alan ağırlıklı mı soruyorlar?Kaç dk sürüyor ortalama?Komisyonun tavrı nasıl?Soruları söylemeseniz de olur:)
-
MErhaba arkadaşlar istenizlen belgeleri elle mi yazıyoruz yoksa internetten mi bulup dolduruyoruz.
-
@luthor acaba çıkanlara tembihte mi bulunuyorlar herhangi bir şey paylaşmayın diye ,yoksa birkaç kişi yazdı paylaşacağım diye sesleri çıkmadı bir daha .
-
@golden-ratio Soruları istemiyoruz aslında genel durumu anlatsalar yeter ama belkide öyledir hocam bilemicem
-
Onlarlik bise değil yazan saatte değil de biraz gec almislar bir kismini gecikme olmuş
-
@bizimsakallıişte, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
MErhaba arkadaşlar istenizlen belgeleri elle mi yazıyoruz yoksa internetten mi bulup dolduruyoruz.
Tecrübeli arkadaslar bilgilendirse iyi olurdu
-
@brzezinski Sen bilgi aldın galiba hocam nasılmış genel durum ?
-
@luthor yok bilgi almadim kardeşim otobus bileti alacaktim foruma yazacak arkadasimiz sagolsun haber verdi bi kisim arkadaş geç girmiş mülakata uzamis yani iş yazilan saate göre
-
@brzezinski Tamamdır hocam bekleyelim bakalım belki yazan arkadaşlar olur
-
@luthor mutlaka doneceklerdir
-
Arkadaşlar 8 de olan olan mülakatım 10 buçuk da bitti. Daha da sarkardı ama şehir dışından gelenlere öncelik tanıdılar. Diğerlerini yarına sarkıttılar. Toplantı varmış inanılmaz sarkmış. Telefonları girişde aldılar. Yukarı sokmak yasakmış. Mülakatta 15 dakika falan sürdü. Olabildiğince sıkıştırmaya çalışıyorlar özellikle fetö mezunda. Sohbet tadında geçti diyebilirim. 1 soru sordular alanla ilgili. Sayı çektiriyorlar onu cevaplatiyorlar. Aklımda bunlar kaldı. Hepinize başarılar diliyorum:)
-
@ucsuzbucaksız Eyvallah hocam zarf usulu mu anlayamadım
-
Yok zarf değil önümüzde bir kağıt var. Üzerinde 30 ayakin soru vardı. Bir sayı söyle dedi o şekil
-
@ucsuzbucaksız başka hangi konu da sıkıştırıyorlar, demişsiniz ya özellikle fetö konusunda sıkıştırıyorlar diye. Onun dışında hangi konularda sıkıştırıyorlar
-
@accosator, içinde söyledi: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@ucsuzbucaksız başka hangi konu da sıkıştırıyorlar, demişsiniz ya özellikle fetö konusunda sıkıştırıyorlar diye. Onun dışında hangi konularda sıkıştırıyorlar
Alanla alakalı sordukları sorularda da zorluyorlar onu kasettim