BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Sosyal bilimlerden girdim once kendileri 4 soru alandan 2 soru btkdan sordular en son kagittan bir tane sordular.
-
İstanbul’a gitme olasılığı olmayan ender üst kurullardan biri, isteyenler yerleşir inşallah.
-
3 kişilik bir komisyon vardı bana bir kağıttan birde kendileri olmak üzere totalde 2 alan sorusu sordular bir cok kurum mulakatina girmiş biri olarak yaşadığım en ilginc mulakat tecrubesiydi. Belki de BTK ya karşı beklentilerimi yüksek tuttum ama btk ya yakıştıramadım kazanacak arkadaşlar kuruma değer katar inşallah başarılar herkese...
-
ben hukuktan girmiştim bana da kağıttan sormadılar kendileri sordular.
-
@accosator siz hangi gün kaçta girdiniz.
-
ordaki görevlinin elindeki kağıtlara baktığımda ya 3 sayfa ya 4 sayfaydı mühendislikten girenler ilk sayfaydı galiba yaklaşık 50-60 kişi olduğunu tahmin ediyorum.
-
Tahminen ne zaman acıklanacağını soran oldu mu
-
@gazi3 ben sordum da klişe bir cevap verdi Belli olmaz diye .Ins kazananlara haber verirler de malum yazılı sınavda ne telefon ne de mail ile bir haber veya bilgi verilmedi
-
@eemci ben sordum, listede mühendislikten kaç kişi var diye. 46 dediler. Ama komisyon, 35 kişi almak zorunda değil dedi.
-
@mvccoder alır bence alsın yani:))
-
acaba mühendislikten mülakata gelmeyen var mı dır. yada mülakata girip de vazgeçecek olan olur mu.
-
mülakata gelmeyenler vardı
-
Daha önce hukuktan giren arkadaşlar var mı? Ve ortalama kaç günde açıklanır acaba
-
@av-sema 4 ay
-
@yasaklı o kadar uzun sürer mi . Umarım sürmez bi an önce açıklansa d önümüzü görsek
-
Mülakat öncesi refakat eden uzmanlar ramazan sonrasına kalmayabilir dedi ama bilemiyorum tabi
-
@av-sema geçen alıma göre dedim o süreyi seçim dönemindeyiz belki daha uzun sürer umarım dediğiniz gibi bir an önce açıklanır da önümüze bakarız ama bu sene bu işler gereksiz fazla uzamaya başladı o yüzden pek umutlu değilim
-
İlan metninde mülakattan sonra 5 gün içinde yazıodu. En azından onu yazmasalardı.
-
herhalde 3 aydan aşağı açıklanmaz mülakat sonuçları bundan önceki alımda 6 ayı bulmuştu:))
-
5-6 ayda açıklansa tekrar gvs için 3-4 ay beklenir mi acaba? Kazanan kişiler ne kadar süre içinde çalışmaya başladı geçen alımda