BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
uygunsuz olduğu için kaldırılmıştır.
-
Gereksiz polemiğe lüzum yok arkadaşlar, müstehcen olmamak şartıyla kimsenin adı bizi bağlamaz.
-
@aliveli Aynen öyle adamın kafaya taktığı şeye bak neyse herhalde can sıkıntısından bize sardı. Halbuki bir sürü başlık var stres atacak. Güncel ekonomik gelişmeler, film önerileri başlığı gibi yerlerde de stresini atabilir. BTK şuradaki tartışmaları okusa bizi mülakattan eler
-
Hukuk mezunu olup uzman yardımcısı olana btk vekalet ücreti ödüyor mu?
-
@hgrotius kurumun normal avukatlari da var iki tarafa da vermez gibi
-
@brzezinski uzman olunca hukuk müşavirliğine geçiş hakkı tanınıyor mu hocam peki?
-
@hgrotius hukukcular icin imkani var hocam hukuk musavirligine
-
kurumu aradım henüz komisyondan bir bilgi gelmedi takip etmeye devam dedi:))
-
Ben minimum 3-4 ay süreceğini düşünüyorum.
-
Seçimden sonraya kalırsa bakanlık değişikliği, kadro değişikliği derken 6 ayı bile bulur
-
Yanlış hatırlamıyorsam mülakat öncesi açıklanma seçimden sonraya kalır mı sorusuna o kadar sürmez demişlerdi ama belli olmaz tabi
-
Ne durumda acaba?
-
buraya yazılan her ileti artık heyecanlandırıyor:) ama muhtemelen seçimden bi 2 ay sonrasına filan sarkar...
-
arkadaşlar biliyorum buraya yazınca acaba açıklandı mı diye heyecanla bakıyorsunuz başlığa ama bir şey sormak istedim kariyerbtk ya girilmiyor hata veriyor acaba bu sisteme bir şeyler yüklendiğini yani bugün yarın açıklanır anlamını çıkarmamızı gerektirir mi? ayrıca önceki yıllardan bilen arkadaşlar vardır sonuçlar kariyerbtk dan mı açıklanıyor herkes kendini görecek şekilde yoksa kyk müf gibi liste halinde mi?
-
@yasaklı liste yok hocam sadece kendinizi görüyorsunuz
-
kurum ba
-
(Önceki mesaj yanlış oldu )
Twitterdan kurum başkanına mı yazsak acaba belki bi etkisi olur. -
@yasaklı kariyer btk ya başvuru dönemleri dışında girilmiyor denemistim daha önce
-
@golden-ratio 1 hafta önce girmiştim hocam söylediğiniz aklıma geldi ama anlamadım neyse kyk erken açıklanınca bunun de açıklanma ihtimalini sevdim
-
Birçok kurum mülakat sonuclarını acıklıyor burdan ses yok ne zaman acıklanır ki