BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@odtüsbky hocam sence kaçla kapatır bu sene, geçen sene nasıldı kaçla kapattı
-
@erdem44 c sınıfı
-
Buralar karışmış
-
@paca08 Hocam sence kaçta kapatır
-
@baumol Hocam 40 net yapan mülakatta ama bence 40 netlede kapatmaz. Ben süper geçti dedim ama gerçekler öyle olmuyor.
-
@paca08 yanlışların doğru götürme olayı sıkıntılı bence sırf o yüzden belki baraja takılıcaz
-
@yasaklı hocam baraj yok ye biliyorum.İlanda en yüksek puan alan 4 katı aday mülakata kalacak diyor.
-
@asımın-nesli 70 puan barajı var hocam
-
En az 40 doğru. Kimsenin gereksiz umutlanmasına gerek yok.
-
@murky ben de dün 40+ net demiştim. Bakalım nolacak inş açıklarlar taban puanı
-
@genclerbirlikli Valla hocam genelde doğrunun yanlışı götürmesine alışık olmadığımdan neti kestiremiyorum. Ama 40 doğru muhakkak lazım bana göre, tamam belirleyici sorular vardı da 7'i geçmez. Yani 40 soru direkt yapılırdı, ben geçer miyim geçmez miyim bilmem lakin gerçekçi olmak her zaman en doğrusu.
-
@murky iste dediğin gibi 7 soru olsa, 8 y 42 d olsa eder 40 net. Ondan öyle dedim hocam benim de bu sayılara yakın geldi çünkü.
-
Yalnız BTK gibi bir Kurumun sınavı klasik olmalı ya. Cidden böyle sınavlarla hiçbir şey ölçemez, kazanana hak etmedi diyemem hak etmiştir ama listeye giremeyen çok nitelikli insanları da eler böyle sınavlar.
Bu sene geçti artık da forumu takip eden varsa seneye için değerlendirsinler bu önerimi
-
arkadaşlar 2001 krizinin nedenlerinden değildir sorusu TL nin aşırı değer kazanması olmayacak mı? 2001 de sermaye çıkışı oluyor ve TL değer kaybediyor diye biliyorum
-
@murky hocam klasik de yeterli değil. Kik i gördük onun gibi klasik olacağına bunu tercih ederim en azından elimiz ağrımadı
-
Sınavı kazanırım kazanmam hiç önemli değilsin şunu söyleyeyim.50 soruda 10 gkgy hiç olmamış. Sınav konularında olmayan büyüme kalkınmadan 5 soruya da
-
@baumol diyecek bir şey bulamıyorum.
-
@genclerbirlikli Üstad KİK' de istisna ya Benim dediğim normal 5'er soruluk klasik sınav olması gerek.
-
@genclerbirlikli ya hocam bir ilan milan bir şey yok mu ya çok duruldu bu ara ?
-
@murky hocam kamu ihale yazılı yaptı girdinmi sınava? yazılı olup tanım sorup nitelik arayacaklarsa buyursunlar ama test sınavlar bile daha kaliteli bana göre