BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
Arkadaslar gkgy te bir baraj var mi acaba. Bir de uluslararasi hukuk derken hem ozel hem geneli mi kastediyor. Direkt kanundan calissak olur mu. Yardimci olur musunuz lutfen
-
@paca08 çıkabilecek soru tarzları hakkında az çok fikir sağladığın için teşekkür ederim. keşke diğer 17 soruyu da bulabilseydik
-
Elektronik haberleşme kanunu da en başta basit geliyor da genel bir düşününce hepsi birbirine benziyor bunların. ilk defa bir kurum sınavında sınavı merak ediyorum
-
@beşiktaş1903 aynen hocam türkçe anlamından bile çıkıyor gibi duruyor ama herşey birbirine benziyor ve burdan ne sorulabilir diyince insan bilemiyor ben daha çok üstüne çalışamadım ama eğlenceli durmadığı kesin
-
Arkadaşlar daha önce hiç kanun okuyarak çalıştınız mı bilmiyorum ama kanun okurken öyle yerler vardır ki o kısımlar önemli olduğunu belli eder. Ben geçen yıl bakmıştım kanuna bu sene henüz bakmadım. En azından 4-5 defa okumak lazım diye düşünüyorum. İlk okumada kapsamlı bakınca ondan sonraki tekrarlarda akıcı olmaya başlıyor.
-
@paca08 Kanun baya emredici hükümle dolu
-
@baumol Hocam kanun ilk okuyunca zaten çok sıkıcı. Yalnız ben hangi hukuk dersine baştan başlasam çok sıkılırdım. Sanki biri beni boğuyor gibi olurdu. Önemli olan ilk okuma o ilk okuma bittikten sonra hangi yerler önemli keşfediyorsun. Diğer tekrarlara geçtiğinde artık kısa kısa okumalarla konuyu çözmüş oluyorsun.
-
Arkadaşlar soru dağılımını bilen varmı zahmet olmazsa ?
-
Arkadaşlar geçen sene istihdam edilen hukukçuların, hukuk müşavirliğinde çalıştıkları, uzmanlık gerektirmeyecek sıkıcı bir iş yaptıklarını duydum. Sizi bu konuda bir bilginiz var mı ?
-
@isildur Sen yanlış duymuşsun. Öğrendiğime göre hukuk mezunlarını kapatılan TİB'in görevlerini yürüten bir yere almışlar ve sırayla nöbete kalarak 24 saat usulü çalışıyorlar. Nöbetli ve yoğun tempodan ötürü Hukuk Müşavirliği tarzı yerlerde görev almak istiyorlar. Yeni gelen hukuk mezunlarının da çoğunu oraya verip orada çalışanların bir kısmını başka dairelere vereceklermiş. Hukuk Müşavirliği yerine aksiyon arıyorsan BTK tam sana göre
-
arkadaşlar sınav ortalama kaç saat sürüyor?
-
@donniebrasco forumdan birisi 60 dk. diye yazmıştı, yanlış hatırlamıyorsam.
-
@accosator dikkatimden kaçmış hocam sağolun
-
@donniebrasco önemli değil
-
Uluslararasi hukuk pdf i olan var mi. Varsa paylasabilir misin rica etsem
-
@eylülll daha önceki sayfalarda paylaşılmıştı hocam
-
Kanun basit görünümlü karmaşık geldi bana henüz bitiremedim
-
@aroma 3. ve 4. okumalarda daha rahat okursunuz İlkinde öyle geliyor