BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
-
@accosator 1 saat olduğu kesin mi acaba yine ona gire bilet alacağım da
-
@blackmirror arkadaşlardan biri önceki sayfalarda 60 dk yazmıştı
-
Kanunu okurken tek canı sıkılan ben miyim acaba
-
değilsin kardeşim peki kanun dışında nelere bakmak lazım kurumla alakalı
-
@genclerbirlikli hem sıkılıyorum hem de aklımda kalmıyor kolay gibi okurken ama sonrası yok hiç okumamış gibiyim.Daha uluslararası hukuk bakmadım ondan soru gelmemiş diye okudum sanki daha önceki sayfalarda yoksa kafamda öyle mi kurdum çalışmamak için bilmiyorum
-
@elinor-ostrom bi de uluslararası var ayrı dert olarak cidden bende de öyle oluyor okuyorum basit ama sonra sadece kullanım hakkı 25 yıl kalmis aklımda
-
@genclerbirlikli ben de şu an için kullanım hakkının 25 yıl olduğunu ve telsiz kullanım izninin 5 yıl olduğunu biliyorum:) konulara göre 50 soru az ve nerden kaç soru gelecek bilmiyoruz
-
@elinor-ostrom tüm kpss + mevzuat + ua hukuk 50 soru karpuz seçer gibi secseler daha başarılı olurlardı bence
-
@elinor-ostrom yetkisiz telsiz kullanım hakkı 5 yıl lütfen
-
@genclerbirlikli alan konuları yetmez gibi gkgy nin olması ayrı bir sorun bence soru sayısına göre konuşursak:)
-
@baumol onu da mı yanlış biliyorum:))
-
@iso22 pek bilgim tok hocam belki teşkilat şeması yararlı olur
-
uluslararası not link var mı acaba
-
Arkadaslar ya kanundaki cezai ve idari yaptırımlar kısmını es geçtim bsy yok bence tabi giriş belgesi yok demi
-
Arkadaslar ankarayi pek bilmiyorum sinav icin nerede kalabiliriz acaba ??
-
Arkadaşlar sosyal kısmın sınavı 14 30 da demi size de bi teyit ettirmek istiyorum kafama bana oyun oynamıyordr umarım
-
@aroma öyle dostum
-
Telefon çanta olayı nasıl arkadaşlar geçen sene nasıl oldu?
-
@keymarsh tsk ederim hocam
-
@keymarsh Bddk gibiyse kapalı şekilde çantanda yanında duruyo cüzdan vs de aynı şekilde tahminimce böyledir