Öncelikle tercihini yap kurucularına bu site için teşekkür ederim; ama ne zamandır yaşanılan bir sorunu dile getirmek istedim.
Mobil olarak siteyi kullanmayı bırakma kararı aldım. Yüklenirken sayfalar çok geç yükleniyor, bunun özellikle reklam yüklenmesinin beklendiğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Reklamların bir anda çıkması da cabası. Sitenin reklama ihtiyacı olduğunun, böyle bir siteyi idare etmenin pahalı bir işlem olduğunun gayet farkındayım biz de olabildiğince tıklayarak destek olmaya çalışıyoruz. Ama tam tıklayacağım yerden reklamın bir anda çıkması açıkçası rahatsız edici bir durum ve kullanıcıyı kandırmaya çalışan ucuz sitelerin yöntemi gibi geliyor (site yöneticilerini siz böyle yapıyorsunuz demiyorum muhtemelen kullandığınız reklam sistemi bunu yapıyor) ve bu durum biraz rahatsız edici. Bu sorunu sadece mobilde yaşıyorum bilgisayarda böyle bir sorun yok.
Bir konuyu cevap yazmak isterken cevap ekranının gelmemesi, sohbet kısmından mesajların gönderilememesi gibi durumlarda çokça mevcut.
Bu yüzden ne zamandır minimum seviyede tutuyordum mobil kullanımını, demin bir sayfaya cevap yazmak istedim mobilden yazamadım bir türlü, sayfanın dolmasını ayrı bekledim, cevap ver kısmının bir türlü açılmaması sonra, kalktım bilgisayarı açtım oradan yazdım. Sonra da bunu yazma ihtiyacı duydum.
Sürç-i lisan eylediysem affola
dipnot: android sistemli bir mobil cihaz kullanıyorum. ios ve windows tabanlı mobil cihazlarda durum nasıl bilmiyorum. Kullandığım internet tarayıcıda google chrome