Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@deüdem Bi unutulma ya da görmezden gelme durumu var gibi. Yazılarımıza da olumlu ya da olumsuz bir cevap vermediler.
-
tasfiye işlemleri sanırım uzun sürüyor.
-
@sbf12345 tasfiye uzun sürebilir ama açıklama yapmaları mümkündü
-
İlkine cevap verilmediği için iki kez başvuru yapmıştım dostlar, bana bu konuda bilgi alma yolu kapandı Cimer tarafından gelen bu cevapla böylelikle. Bilgi edinme başvurusu yapmayan arkadaşlar da yapsa belki bir yerden sonra Bi cevap alırız. "Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yaptığınız sayılı başvurunuz incelenmiş ve aynı konuya ilişkin yapmış olduğunuz sayılı başvuruya, başvurunun sevk edildiği kurum tarafından yasal işlem süresi içerisinde cevap verilmediği anlaşılmıştır.
İdari Yargılama Usul Kanununun 10’uncu maddesi, “idari davaya konu olabilecek bir işlem veya eylemin yapılması hususunda altmış gün içinde bir cevap verilmezse istek reddedilmiş sayılır. Başvuru sahibi, altmış günün bittiği tarihten itibaren dava açma süresi içinde dava açabilir.” hükmü uyarınca yargı makamına başvuruda bulunabileceğinizi; yargı makamına başvurmadan önce Bilgi Edinme Değerlendirme Kuruluna cevap alamadığınız başvurunun yapıldığı tarih itibarıyla en geç yetmişbeş gün içinde yazılı başvuru yolu ile ilgili kurum hakkında itiraz başvurusu yapabileceğiniz hususunda bilgilerinizi rica ederiz. " -
Değerli arkadaşlar, yüreğe su serpmek adına, İçişleri Bakanlığı hizmet birimlerine dikkatinizi çekerim. İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı oluşturulmuş fakat sitesi bile hazır değil. KGT personeli burada değerlendirilecek ve bizleri de burası için mülakata davet edeceklerdir diye düşünüyorum. Sabır...
-
Bana da herhangi bir cevap gelmedi. Beklemekten başka yapacağımız birşey yok sanırım
-
Var mı bir haber arkadaşlar. Ben CİMER’e yazdım ama uzun zaman geçmesine rağmen bir cevap alamadım.
-
@eşref-i-mahlukat maalesef...
-
Epey bekletti. Ne olacak artık bir netice bekliyoruz. En kısa zamanda burayı da haberlestirelim dostlar.
-
@antimülakat Ufacık bir açıklama ile mülakata hak kazanmış kişilerin aklındaki soru işaretini giderebilirlerdi ama bunu yapmadılar maalesef. Üstad artık CİMER’den cevap gelirse ona göre umutlarımızı diri tutacağız.
-
@eşref-i-mahlukat
Cumhurbaşkani bu konuda son karari verecekmis sözde ne kadar dogruysa. -
@daywalkers Haber doğruysa olumlu bir sonuç çıkmasını ümit ederiz ancak sürecin sonuç ne olursa olsun uzayacağı kesin.
-
kdgm nin görev tanımı içişleri bakanlığında cb kararnamesi ile yapılan değişiklikle iç güvenlik ve strateji dairesi başkanlığına verilmiş arkadaşlar.
-
Kisa bir zaman sonra mulkatlar yapilacak. Az daha sabredelim.
-
@daywalkers Hangi ünvan için yapılacak hocam yeni bir birim mi oluşturulacak yoksa kendi personelinin istihdam edildiği İçişleri Uzman Yrd. kadrosu için mi mülakata girilecek?
-
@daywalkers İnşallah en kısa sürede sonuçlanır.
-
@daywalkers Bilgi mi, temenni mi hocam?
-
@daywalkers kısa zaman ne kadar hocam 7 ay geçti zaten , bilgi edindiğiniz kaynağa güveniyor musunuz ?
-
Iç Guvenlik ve Strateji Dairesinde Calisan bir arkadasimdan ögrendim. Güvenlik sorusturmalari tamamlanmis. Sanirim bu posizyon icin kisa bir sure sonra Mulakata cagiracaklar.
-
@daywalkers hocam kısa süre derken 2019 a kadar yani önümüzdeki 3 ay içinde olur mu sizce Bi öngörünüz var mı sizin?