Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
2015 te bir ilan var ancak soruları göremedim internette.
-
82yle sansimi deneyecegim
-
ben bölümden mezun olalı 5 yıl oldu ki bu söylediği dersleri ilk yıl aldık 5 de oradan koy etti mi sana 10 yıl yani sıra gelirse sıfırdan başlayacağız
-
Arkadaşlar ben AÖF uluslarası mezunuyum.haliyle alanımda pek bilgim yok.olanı da unutmuşumdur.p37 88.5
Gelir mi bilmem ama
Nasıl hazırlanabilirim sınava -
@osmbst yukarıda arkadaşlar birkaç kaynak önerdi Onlar işimizi görecektir sanırım bu arada sıralamanız kaç?
-
@kazm
Hep öyle valla:( muhasebe iktisat calismaktan mis gibi bölüm derslerimizi unuttuk:( simdi gel de en bastan calis pehh -
@1903bjk evet ne yapacağımı şaşırıyorum bazen ama nereyi tutsam elimde kalıyor onu biliyorum bir kere de sağlam bi yere tutunsam şaşırcam .)
-
uluslararası ilişkiler soruları(2013 yılı)
- 11 eylül olaylarının uluslararası ilişkilere ve ABD'nin ortadoğu politikasına etkilerini yazınız?
2)Türkiye'nin 1990'lar ve 2000'lerdeki ortadoğu politikalarını yazınız ve uluslararası ilişkiler teorileri çerçevesinde değerlendiriniz?
-
Suriye'den düşen füze Ayşe hanımın kereste depoladığı depoya düşmüştür, ua hukuk çerçevesinde sorumluluğu değerlendiriniz(buna benzer bir soruydu)
-
einstein'ın bir sözü vardı onu toplumsal sorumluluk kavramıyla değerlendiriniz diyodu
-
KDGM'nin görevlerini ve güvenlik üzerine neler yaptığını açıklayın
-
@monser, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@shady1 Bilmiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter,gereksiz ve saçma yorumlara gerek yok. Burası forum bilgi alışverişi yapmadıktan sonra esbab-ı mucibesi olmuyor
Sacma yorum yapan sizsiniz . Nerden bilelim biz gelir mi gelmez mi , müneccim miyiz! allah allah
-
Maalesef her başlık altında yapılan gereksiz tartışmalar forumu gerçek amacından saptırıyor ve bilgi sahibi olmak için yorumlara göz gezdiren üyelere herhangi bir fayda sağlamıyor. Yapmayın
-
Uzun zamandır bekliyordum ancak 3 puan türüyle alım yapması biraz zora soktu. P 30 puanım 87.9. Merak ettiğim bu puan türlerinde Kamu ve Uluslararası İlişkiler dışında yüksek puan alan kaç kişi var?
-
İlan kamu ve ulus mezunlarının yüreğine su serpti denilebilir. Son yapılan sınavda kamu, uluslararası ilişkiler ve hukuk mezunu alınmıştı. Sınavları da birbirinden bağımsız uygulanmıştı. Bir kaç puanla ilanı kaçırdığıma epey üzülmüştüm. Daha sonra bu sınavı kazananların bir kısmı kaymakamlık, idari hakimlik ve sayıştay gibi daha güzide yerleri kazanarak kurumdan ayrıldı. Bir de bu sınavın yakinen takip eden birisi olarak yazılı sınavdan 100 tam puan alan birisinin elenmesini yüksek lisansta dersini aldığım müsteşar yardımcısına bizzat sorma fırsatı buldum ama meseleyi geçiştirmişti.
-
@Antimülakat kaça kadar umut var sizce ? 3 puan türü ve 120 kişi. bölüm şartı var p30 86.8 ile umut edilebilirmi sıralama 400 lerde
-
Pardon 160 kisi
-
@shady1, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@monser, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@shady1 Bilmiyorsanız cevap vermezsiniz olur biter,gereksiz ve saçma yorumlara gerek yok. Burası forum bilgi alışverişi yapmadıktan sonra esbab-ı mucibesi olmuyor
Sacma yorum yapan sizsiniz . Nerden bilelim biz gelir mi gelmez mi , müneccim miyiz! allah allah
Yine aynı şeyi yapıyorsunuz, bilginiz yoksa yorumunuz da olmasın. 3 aşağı 5 yukarı forumlarda hangi ilanları kaçla kapatacağı tartışılıyor.Bende bunu sordum. Gereksizlik yapmayın.
-
@monser burdaki gereksiz siz oluyorsunuz hatirlatayim
-
@shady1, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@monser burdaki gereksiz siz oluyorsunuz hatirlatayim
Forumun bütünlüğü adına bundan sonraki gereksiz sataşmalarınıza cevap vermeyeceğim. Allah zihin açıklığı versin.
-
@hicks44 ucundan kıyısından umut var hocam. Çok sınırda bir puana sahipsiniz ama herkesin başvuru yapacağı bir ilan olmadığından gelme ihtimali var. Bir de puanınızla kamu ve ulus birlikte siraniza bakın.
-
@antimülakat çok tesekkür ederim
-
@antimülakat hocam P37 puanım 83.2 branş bazlı sıralamam 241 ve gelir mi bilmiyorum ama asıl aklımı kurcalayan şeyi sormak istiyorum. Yeni mezunum fakat marta kadar binevi kpss ve kurum sınavlarını bırakıp ağırlıklı olarak bu alana ( siyasi tarih, uluslararası ilişkiler v.s) yönelmek ciddi bir risk ve bu riske girmek konusunda tereddütlerim var ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum