Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@drago telefon ile aradıklarında "kabul etmeyeceklerini" söylediler yazılı cevapta ise bunu yazmışlar
-
neyse öyle veya böyle evrakları yolladık, şimdi asıl mevzu kdgm nin sınavının makul bir saate alınması göç idaresi ankara üniversitesiyle protokol imzaladık saat 10 olarak belirledik bizde geri adım yok diyor .top kdgm de inşallah taleplerimizi ciddiye alırlar.
-
@drago hocam mezuniyet belgemi geri alabilirmiyim sizce sınav süreci bittikten sonra
-
@pnyx-cratos bana telefonda alabileceğim söylenmişti, dilekçenizi verir geri alırsınız sıkıntı olmaz
-
@drago teşekkür ederim
-
@parşömen, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@escobargaviria şu goygoyu anlamayıp ayetle kibir göndermesi yaptığına göre puanın 75 falan herhalde bana kızma hocam, ülkenin istihdam kapasitesini ben belirlemedim.
puan 90.2 hadi şimdi başka kapıya
-
@escobargaviria ahahaha ayetle kibirlenme uyarısı yaptığı adama puanını söyleyip kibirlenmek gerçek islam bu deyilll :((
-
@escobargaviria ay canim benim kiyamam afferin sana :))
-
Arkadaşlar tartışmanızı özele taşırsanız kimsenin bu tartışmaya seyirci olmasına izin vermemiş olursunuz. Lütfen kimseye yararı olmayan bu tartışmayı sonlandıralım veya özelden devam edin.
-
@antimülakat tbmm yasama uzman yardımcılığı ilanı altında "hukukçuların sonu ne olacak yav?" diye 50 sıkıcı mesajla siz tartışırken ben de bunu düşünmüş, uyarmayı kabalık görüp susmuştum ama "argumentum ad hominem" yapmış olmayayım, haklısınız. fazlasıyla rahatsız edici. başlığı takip eden herkesten özür dilerim.
-
Arkadaşlar posta adresi kurumun kendi adresi mi yoksa özel olarak bi dairesine falan mı göndericez?
-
@zweig kurumun kendi adresine yolladım ben
-
@dikey, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@sınavuzmanyrd oral sander siyasi tarih okumaya basladim ben ustune bir turk dis politkasi okuyacam 1884ten 1994 e
Son 20 yıldan bir soru gelirse ? Bende de oral hoca var ama başka bir şeylerde okumak gerek
-
@drago ben de öyle yaptım sağol hocam
-
@zweig hayırlı olsun
-
@aslan-reyiz hocam baskın oran'ın editörlüğünü yaptığı türk dış politikası kitabı var. 3 cilt. epey kalın bi kitap. o kitapta bölge bölge anlatmış türkiye'nin dönemsel dış politikalarını. son 20 yıl için ayrıntıya inmeden (zira zaman yetmez) genel durum başlığı altındaki 5-10 sayfayı okusanız epey ekmeğini yersiniz. naçizane önerim.
-
@aslan-reyiz 2000den itibaren guncel bir yayin olabilir. Oneriniz var mi hocam?
-
Arkadaşlar formdaki foto harici iki tane foto daha mı gönderiyoruz,yani toplamda 3 foto mu?
-
@parşömen, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
@aslan-reyiz hocam baskın oran'ın editörlüğünü yaptığı türk dış politikası kitabı var. 3 cilt. epey kalın bi kitap. o kitapta bölge bölge anlatmış türkiye'nin dönemsel dış politikalarını. son 20 yıl için ayrıntıya inmeden (zira zaman yetmez) genel durum başlığı altındaki 5-10 sayfayı okusanız epey ekmeğini yersiniz. naçizane önerim.
Teşekkürler kardeşim
-
@guymagduru, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Arkadaşlar formdaki foto harici iki tane foto daha mı gönderiyoruz,yani toplamda 3 foto mu?
Aynen öyle