Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@paretooptimal Tam hatırlamıyorum ama geçen hafta idi sanrım. Yani ümidi kesmiştim dönmezler herhalde diyordum.
-
@nfs Sanırım "Biz değiştiremeyiz, değiştirirse onlar değiştirecek." demek istemişler.
-
@bcd hala yazmaya başlamamıştım zaten. Çok teşekkür ederim, verdiğin bilgiler çok yararlı olacak
-
Posta ile başvuran arkadaşlar fotolardan birini yapıştırdınız mı başvuru formuna yoksa öyle zarfın içine mi koydunuz ikisini de
-
Arkadaşlar sizce kaç ile kapatır bir tahmininiz var mı ?
-
@demoklesinkılıcı kdgm den bir yanıt var mı peki ? banada aynı mesaj gelmiş göç idaresinden.
-
@drago ben direkt koydum yapıştırmadım
-
@ilanbekleyeniibf eyvallah hocam
-
@ilanbekleyeniibf 87,6 ile, en son beni alıp kapatırlar hocam. bu sene kendimi şanslı hissediyorum
-
@blocker, içinde söyledi: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Arkadaşlar Merkez Göç Uzman Yardımcılığıyla sınavların çakışması konusunda kuruma bimer üzerinden yazdım umarım dikkate alınırak sınav öğleden sonra yapılır.
Bimerden cevap geldi arkadaşlar . Cevap şu şekilde ''Sayın ilgili talebiniz ilgili Daire Başkanlığı ile paylaşılmıştır. '' Umarım dikkate alınır.
-
arkadaşlar bir noktada kararsız kaldım kpss sonuç belgesinde "Kpss sonuç belgesinin onaylı örneği "diyor. Normal ösymden alının çıktının onaylatılması mı gerekiyor anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
-
@hakperest46 sonuç çıktısı demek istiyorlar hocam.Bi onaylatılmalık durum yok
-
@inflexible çok teşekkür ederim hocam sağolun
-
@parşömen bu sonuca göre bende geliyorum ilk kurum sınavım bu olacak galiba
-
Bugün öğlenden sonra 2 de 85.3 ile "elden" 33.aday olarak başvurdum.Kac kisi oldugunu sorunca elden haric Posta ile de başvuru yapanlar ama sayının belli olmadığını söylediler.Gayet güler yüzlüler koruması ,polisi ,memuru yardımcı oluyorlar.Hayirlisi olsun.
-
@parşömen benimde 87.6 napacaz
-
@dikey yönetmelikteki "eşitlik durumunda 5'erden penaltı çekilir. tribünde iktidar partisinden en çok vekil taraftar toplayanın şutları gol sayılır" hükmü var. iyi olan kazansın
-
bu sınava nasıl çalışçaz ya hiç gözüm kesmiyo
-
@parşömen hadi bakalim
-
@sınavuzmanyrd oral sander siyasi tarih okumaya basladim ben ustune bir turk dis politkasi okuyacam 1884ten 1994 e