Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
E devlet çıktısı mezuniyet belgesi kabul etmiyorlarmış. Okuldan alınan onaylı aslı gibidiri kabul ediyorlarmış. ( Aradım bana böyle dediler)
-
Bugün gidip müsteşarlığa elden teslim ettim belgeleri. Internette yer alan başvuru formunun ilk sayfasında Ad Soyad kısmı eksikmis ilk sayfayı orada tekrar doldurdum. Ankara disindan postalayacaklar varsa form guncellenince indirip gondersinler.
-
Kpss den beri 6-7 kuruma başvuru yaptım. Nerdeyse hepsinin başvuru şekli bir tuhaf, düzensiz hatta bilgiler bile açık değildi. Ancak bu kuruma baktığınızda başvuru şekline bile özen gösterdiklerini, gerçekten nasıl bir alım yapacağını başvuru formundan belli ediyolar. Şaşırdım doğrudu
-
@dellafeu ben yolladım. Zaten3. Sayfada ad soyad imza var. Herhalde anlarlar
-
@nfs bilmiyorum valla. Bana ilk sayfayı tekrar doldurun dedi. Isterseniz bi arayıp sorun kuruma sorun olup olmayacağını
-
@nfs hıcam be elden teslim etmiştim. Arayıp güncellemeniz lazım dediler bahse konu belgeyi. Muhtemelen sizden de isteyecekler. Yarın onaylatın sonra beklemeden postalayın bence
-
@parşömen saçmalığa bak. Adamların hatası yüzünden ben niye iki kere posta parası vereyim. Niye iki kere çıktı alıp da 1 saate on3 sayfayı doldurayım. Zaten ders çalışıyoruz, başka kurumlara da belge gönderiyoruz. Cidden sinirlendim ama artık. Bu kurumların köhnemiş kafaları, sürekli bir şeyleri yanlış yapmalarından bıktım. 2018 yılındayız hala postayla başvuru yapıyoruz orası da ayrı. İnternet ne işe yarıyor merak ediyorun.
-
Eğer güncelle derseler, benim elimde onlara gönderdiğim fotoğraftan kalmadı. Yeni çekilip forma yapıştırıp göndersem sıkıntı olur mu?
-
Arkadaşlar, sınava hangi kaynaktan çalışmayı düşünüyorsunuz ?
-
@dellafeu hocam özgeçmişi elle mi yazdın pcyle mi
-
Bugün öğlen o formu doldur PTT git ver derken hem vaktim hem param gitti. Allah'a havale ediyorum. Benim vaktim de param da değerli. Yapacakları şu işi bile beceremiyorlar. Bu kadar insan dışarda işsiz güçsüz dolanıyor. Vallahi bıktım artık billahi bıktım, nerden girdim bu kpss olayına.
-
@nfs hocam ilk gün olduğu için çok fazla başvuru olmamıştır.Siz arayıp bi söyleyin belki bu haliyle kabul ederler.Zaten sizin hatanız yok ortada
-
İlanda ki başvuru formu yenilendi mi arkadaşlar?
-
Arkadaşlar sabah müsteşarlığı arayıp sordum ben. Bir sakınca yokmuş. Bizim hatamız dediler. Kpss sınav sonuç belgende tc kimlik ve adın soyadın var dediler. Bi sıkıntı yok yani öyle gönderenler için.
-
@inflexible yarın arayıp soracağım. İnşallah sinirden telefonda ters bir laf etmem.
-
@drago yenilendi, siteden girip baktım. Sadece en üstte ad soyad sekmesi eklenmiş. Geri kalan her şey aynı.
-
@nfs eyvallah, seninkinde de sorun olacağını sanmıyorum onların yanlışı sonuçta
-
@jarvis El yazısı ile hocam
-
@nilayfb yani koca 4 yıllık lisans bilgilerinden sorumlu olacağız diye dusunuyorum hepsinin özeti olan bir kaynak var mıdır bilmiyorum. Bir de merak ettiğim bir sey var sorular bolumlere gore farklilik gosterecek mi? Yani kamucuyla siyaset bilimci ayni sorulara mi tabi olacak yoksa sorular secmeli mi olacak onu da bilmiyoruz
-
@dellafeu Birkaç kişi Ahmet Nohutçu'nun kitabını önerdi..