Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
@steward Gazililer için umut hep vardır ama Akdeniz insanı karamsardir
-
@leviathan Hafta arası bakmaya çalışacağım dostum ama kesinlikle KDGM bir adım önde bana sorarsan.
-
Arkadaşlar bimerden soruma binaen telefonla aradılar ve e devlet belgesi kabul edilmediğini mezuniyet belgesinin aslının gerekli olduğunu sonuç olumsuz olursa belgemi geri alabileceğim söylendi daha sonra yazılı olarak da cevap vereceklerini de ekledi Ankarada bizzat başvuru yapanlar belge fotokopisini başvuru sırasında onaylatabilecek onlar için sorun yok yani
-
@Drago Illa kuruma gidip diplomanın aslı ile karşılaştırıp onay mı yaptıracaģız. Fakülte ya da noter onaylı kabul edilmiyormu
-
@hicks44 Yönetmelikte ilandaki şekliyle yazılmış. Noter onaylı her durumda kabul edilmesi gerekir ancak fakülte onaylı kabul etmezler. e devlet belgesinin reddedilmesi kötü oldu.
-
Yazılı cevabı daha etraflıca yapacaklar onu bekliyorum sanırım kabul edilir noter onaylı da ben e devletten alınan belgenin geçerliliğini sormuştum sadece ona cevap verdi arayan
-
@drago Benzer bir durum Kamu İhale'de yaşandı. Yönetmeliklerinde bir boşluk vardı, BİMER başvuruları üzerine e devleti kabul etmişlerdi. Tabi bir sürü insan başvuruyu yapmıştı. Noter her türlü kabul edilir, aslı yerine geçer. Böyle olduğunu düşünüyorum
-
@demoklesinkılıcı bence de noter her türlü kabul edilir keşke e devlet de kabul edilseydi
-
noter kaç para ister arkadaşlar bir bilginiz var mı ?
-
@sbf12345 Diplomanın tek onayı 40 küsürdü galiba, aynı anda iki tane yaptırınca sanırım 76 ödemiştim.
-
Yılbaşı diye ona da zam gelmiştir
-
Diplomanın aslı gibidir kabul ederler mi?
-
Mezun olduğun fakülte onaylı kabul ederler
Bu kadarda değildir. -
Arkadaşlar bu 3 puan türünden puanı yüksek olanın sıralaması gerilerde ancak puanı düşük olanın sıralaması iyi ben sıralama mı puanı mı baz alıp başvuracağım her puan türü kendi içinde mi sıralanacak ?
-
@vforvandetta puan yüksek olan
-
@Drago eyvallah hocam
-
Postalarken kurumun adresini yazmak yeterli olur mu yoksa İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı diye belirtmek gerekir mi?
-
Selamın Aleyküm dostlar. Meslek Tanıtımını hazırladık, incelemek isteyenler;
-
Başvuru formunu el yazısı ile doldurunuz diyor fotoğraf yazılan yer vesikalığa göre baya küçük forma da bilgisayardan ekleyemedim fotoğrafı, formun üzerine mi yapıştıracağız kesip bir fikri olan var mı? Yani böyle ufak detaylar sorun yaratıyor mu bilmediğim için sorayım dedim
-
Arkadaşlar başlığı yanlış açtım galiba tekrardan konuyu burayada yazmak istiyorum. Bilindiği üzere sınav Merkez göç uzman yardımcılığı ile aynı tarihte. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müşteşarlığını aradım sınavın saatiyle ilgili planlamanın şu an yapılmadığı bilgisini aldım. Ancak telefonda görüştüğüm kişi bununla ilgili toplu talep olursa sınavın öğleden sonra yapılabileceğini belirtti. Bu konuda iki sınava da girmek isteyen arkadaşlar varsa talebimizi iletebilirz.